[]

Beş parasız kaldığınızda arkadaşlarınızın tavırlarında

Değişiklik oluyo mu? Düşene de bi de onlar mı vuruyo yoksa yardım etmeye çalışıyolar mı?

Sizin arkadaşlarınızda da lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince mee durumu var mı?


 
Benimkilerde olmuyor. Oluyorsa gerçek arkadaşim değillerdir haliyle öyle bir şey fark edersem ben bitiririm arkadasligi ya da samimiytimi azaltirim.


  • Amaranta ursula  (22.03.19 23:46:22) 
Bes parasiz kaldigimdan kimsenin haberi olmuyor, anons etmiyorum cunku. Yeni bi cevreyse icinde oldugum "Burnu havada bizimle takilmiyor" oluyorum, cevre eskiyse "Bi sebebi vardir" deyip geciyorlar.


  • superfluid  (22.03.19 23:56:43) 
Olmuyor


  • Mossy  (23.03.19 00:47:40) 
olmuyor. birbirimizin elinden tutuyoruz. malum hayat hergun gulluk gulistanlik degil.


  • Leonardo~Da~Vinci  (23.03.19 00:50:23) 
Olmuyor ayni anda kovulmayi basariyoruz.


  • acemi  (23.03.19 01:12:27) 
benim arkadaşlarda bariz değişiklik oluyor.

bi kere asla hesap filan ödetmezler. gittikleri yerlere çağırdıkları zaman masrafları karşılarlar. kendimi ezik hissetmeyim diye ufak tefek şeyleri bana ödetirler sadece.

sadece bana karşı değil hangimizin başına gelse diğerleri böyle davranıyor. arkadaş grubu dediğim de samimi arkadaşlarım dostlarım. yoksa diğer her görüştüğüm insan bu durumda olduğumu bilmez bile.
  • ergenpezeveng  (23.03.19 03:30:26) 
Olmuyor. Birbirimizin para durumunu pek bilmeyiz benim cevrede zaten.


  • stavro  (23.03.19 09:10:46) 
Olmaz mı be kardeşim. Hiç biri yüzüme bakmadı. Ailem bile bakmadı gerçi. Şimdi çok şükür iyi yerlerdeyim. Ama hiç birinin bu tavırlarını unutmayacağım galiba ;)


  • opitseri  (23.03.19 10:54:31) 
En çok ta yalnız olduğumu anladığımda üzülmüştüm onların yardım edip etmemesi çok da üzmedi beni.


  • opitseri  (23.03.19 10:56:26) 
Olmuyor olamazda zaten ona göre adamlarla arkadaşlık yapıyorum..


  • IcedFlames  (23.03.19 21:12:55) 
''insanlar, sizleri çalışmayan, çalışmak istemeyen biri olarak görür. hiç sormazlar acaba neden işsizsiniz diye. çünkü kendileri çalıştıkları/çalışabildikleri için herkesin de iş bulmak konusunda sıkıntı yaşamayacağını düşünürler.

bu zamanlarda gerek telefonla gerek fiziksel olarak yanınızda olan insanları sakın unutmayın. hak ettiklerinden fazla değer verin bunlara.''

(bkz: işsizlik/#72219481)

üst paragraf akrabalarımı, alt paragraf ise arkadaşlarımı tanımlamaktadır.

sonra ben akrabalarımla olan ilişkilerimi azalttığım zaman hayırsız evlat ben oluyorum.
  • blue eyes white dragon  (23.03.19 21:22:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.