[]

xiaomi kullanan var mı?

Selamlar.


Eski telefonunu kırdıktan sonra xiaomi note 6 pro 32 gb telefonu beğeniyormuş benim oğlum ben de bir sürpriz yapacağım. Lakin bu telefonu kullanan var mı? gençler arasında oynanan oyunlar için performansı nasıl ve 13 yaşında çocuğu 3 yıl idare eder mi?
Bir de nereden alınması gerekli. Vadi İstanbul'daki mağazada muhtemelen pahalı olacak, internetten alınınca garanti sıkıntı olacak mı?

Teşekkürler.

 
Xiaomi redmi 5. Kullanıyorum. 1.5 senedir tek bir problem yaşamadım. 64gb hafızanın 50gbsi dolu ama hiç donma yaşamadım.


  • burty  (22.03.19 23:55:09) 
Mi6 128gb kullanıcısıyım. Burty'nin dediği gibi donma yok, takılma yok. Pubg'yi ilk çıktığında en yüksek ayarlarda oynadım en ufak bir takılma yapmadı. Donanımsal özellik olarak iki telefonun farkını bilmiyorum ama marka fiyat performans efsanesi.


  • nifak tohumu  (23.03.19 00:45:12) 
Diğer sorunuza da yazdım buna da yazayim. Xiaomi ürünlerini resmi garantili bile alsanız problem yaşarsınız servis konusunda. Distribütör firma evobt(evofone) şikayetlerini açıp okuyabilirsiniz. Garanti önemli değilse xiaomi fiyat/performans kralıdır. Ha ben olsam almam. Orta sınıf aletler baya alternatifli.


  • karacigerim vur kadehlere  (23.03.19 00:59:40) 
mi 6 kullanıyorum. nifak tohumunun dediği şekilde pubg oynadım. onun dışında oynadığım tek oyun into the dead. ikisinde de donma sorunu yaşamadım. alalı da bir sene oldu, herhangi bir problem yok. ben intenetten almıştım, servise işim düşmediği için bilemiyorum.


  • elorelia  (23.03.19 09:41:30) 
Xiaomi mi 8kullanıyorum, memnunum. Fiyatını hakeden markalardan biri gözümde. Reklam olayı en ciddi handikapi. Yine de bir oneplus değil.


  • bykush  (23.03.19 12:11:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.