[]

Kargo

gittigidiyor.com'dan, 2 farklı satıcıdan ürünler aldım. İkisi de Sürat Kargo'yla çalışıyor ve farklı şehirlerden gönderildi ürünler. Birinin barkodu yarım yapıştırılıp sonradan tamamlanmış. Adresin yarısı ve telefon numaram iki parçanın arasında kaldığı için okunmuyordu. Dolayısıyla adrese teslim edilemedi. Gidip şubeden aldım. Hadi bu çözüldü. Öbür kargom günlerdir aktarma noktasında bekliyor. Neden? Çünkü paketteki barkod düşmüş. 3 gündür her gün Sürat Kargo'nun çağrı merkezini arıyorum. Her gün şikayet oluşturuyorlar. Ürünün içeriğini öğreniyorlar. Çıkışı sağlanacak diyorlar. Ama hiçbir işlem yapılmıyor. Bugün öğlen aradığımda çok sinirlendim; buna rağmen sinirimi yansıtmadan güzelce saydırdım. Ama arayıp konuşmak da saydırmak da işe yaramıyor. Ürün elime gelmeyecek belli ki. Peki ben bu durumda ne yapabilirim? gittigidiyor.com'dan satıcıya da durumu bildirdim. O da ilgileneceğini söyledi; ama şu an ölü taklidi yapıyor. Ürün elime gelmeden iade mi başlatsam, ne yapsam hı?

Not: Sürat Kargo pişmanlıktır.


 
Sürat dünyanın en gereksiz kargo firması. yani olmasa karbon izinde büyük bir dusus yasanacak.


  • Techsavvy  (22.03.19 21:01:32) 
Yakın zamanda biz de bir kargo sorunu yaşadık. Kargo son aktarmada araca yüklenmiş gözüküyordu ama kargo şirketindekiler araçtan inmediğini söylüyorlardı. Kayıp mı diye sorduğumuzda 'bekleyin çıkabilir' dediler. Önemli bir belge olduğu için panikledik ama 2 gün sonra buldular. Siz siteye haber verin. Ürün elime geçmedi kargo sorunu var diye. Ödemeyi yapmazlar. Bence paniklemeyin ya ürün elinize ulaşır ya da paranız iade edilir.


  • the coon  (23.03.19 00:02:54) 
@the coon teşekkür ederim cevap için. İki barkod sorunu üst üste gelince panikten çok sinir hissediyorum aslında. Ödemeyi bekletmek mantıklı.


  • siyah noktali film  (23.03.19 07:04:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.