[]

eski sevgilinin yakın arkadaşı?

selamlar güzin ablalarım.
''ayşe'' isimli şahısla kasım ayında tanışıp(alt dönemim kendisi) 2 hafta flörtten sonra 1 aylık bir ilişki yaşadık. ilişki yürümeyince ayrılık kararı aldık insanca(ocak ortası gibi oluyor işte). hatta ayrılırken arkadaş kalabiliriz dedi, ben tabii ki her eski sevgilimde olduğu gibi hayatımdan tamamen çıkardım, hastanede görürsem olabildiğince görmezlikten gelme vs. o selamlaşmaya çalışırdı ama merhabadan öteye götürmedim hiç.
şimdi bu ayşenin merve isminde bir arkadaşı vardı. hiç tanıştırmadı ama bir kaç kez bahsetti merve yakın bir arkadaşım tarzı. Ama kesinlikle en yakın arkadaşı değil. neyse merveyle de geçen hafta bir kongrede tanıştık, o beni tanıyormuş (ayşeden dolayı) ama ben onu tanımıyordum. neyse tam konuşuyoruz kafalar uyumlu çıktı, bir elektriklenme kesinlikle vardı. lafın ortasında ''ayşe benim çok yakın bir arkadaşım'' dedi, bir kaç cümle sonra uzaklaştı.
şimdi ben merveye yürümeyi planlıyorum, çok mu ayılık olur, hiç umut yok mu, adım mı çıkar? çok kararsız kaldım duyuru.
edit: ben 23 e, kadınlar 22 yaşında
edit 2: arkadaşlar bir şeyi netleştirmek istiyorum, 18 yaşında abaza liseli değilim, merveyle arada karşılıklı bir çekim vardı diyorum, sanırım biraz suçlu hissetti ondan öyle uzaklaştığını düşündüm ben. benim sorum peşinden gitmeli miyim?

 
yahu insan mı kalmadı bu ne ya? hoş değil, boşver.


  • fragile lady  (21.03.19 22:46:19) 
off kadin mi kalmadi valla yoklukta gibi geldin. kiz bi de resmen yazacagini anlayip yazma demis hala yurumeyi planliyorum diyosun, pes


  • bugun hava gunluk gureslik  (21.03.19 22:47:38) 
Hatun delikanlı adammış.
Biraz daha yoklayabilirsin ama ibne, puşt gibi şeyler söyleyebilir Ayşe arkandan.

  • dieselsingle2  (21.03.19 22:56:03) 
ayşe senin kankana yürüse nasıl hissedersin diye düşün.


  • rojhat  (21.03.19 23:53:05) 
Baska insan mı kalmadı ya :O


  • chitosan  (22.03.19 00:42:14) 
Bana da yokluktaymışsın gibi geldi valla, kusura bakma. Yapma öyle başka insan kalmamış gibi. Hoş değil.


  • Mossy  (22.03.19 00:56:54) 
Kızı alkışlıyorum. Çok normal görünen bir davranış gibi gelebilir ama cidden helal olsun(bu zamanda onun yaptığını çoğu kişi yapmaz) Yakın arkadaş olmasalardı bence bir sorun yoktu ama dediği gibi yakınlarsa ve kızdan da böyle tepki geldiyse.... Eeee.. Bilemeyeceğim. Neyse. Sizin bileceğiniz iş.


  • panda yuva yapmis sogut dalina  (22.03.19 01:24:09 ~ 01:26:21) 
Nasıl bir yokluksa sendeki. Çık biraz gez dolaş. Bir iki insan görürsün. Çok üzücü. Haline acıdım.


  • rakidabalikolsa  (22.03.19 01:40:11) 
Bana da oldu ayni durum ama ben birsey his vs yasamadim. Ayip bir durum bence. Ha kiz guzeldi olsa cikabilecegim tip. Ama sonucta bagzi seyler cok degerlidir bilader.

Kisaca ben olsam giderdim pesinden. Gitmemis olmam birseyi degistirmedi cunku. Swh.
  • baldan kaymak  (22.03.19 02:00:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.