[]

cok acil goz yardimi

merhaba millet. 17 yil gozluk kullandiktan sonra 20 gun once lense gecmistim. 20 gundur lens kullaniyordum. bu gun oglene dogru sol gozumde hafiften yanma kasinma falan olmaya basladi. ogleden sonra siddetini iyice artirdi. sanki kirpik sikismis gibi goz kapagima bisy oluyordu. geceye kadar sabrettim,lense toz kacti galiba diye. bu arada gozum iyiden iyiye kanlanmaya, batma ve yanma da siddetini artirmaya basladi. gozum bir ara iyice yasariyor, bildigin tek gozden agliyorum. aglamadan sonra gozum biraz rahatliyordu. bu gecici rahatlik yarim saat kadar suruyodu. bu arada tekrar anma ve batma basliyordu. 2 saat kadar once lensi cikardim, bu arada sol goz kapaklarimin iyice sistigini farkettim. kanlanma da oldukca artmisti. lens cikinca duzelir sandim ama, daha da artti. sol gozum neredeyse kapanmak uzere su anda.

eksi gozlugumu gecici olarak taktim ama, o da cok acayip geldi. butun dunyayi bombeli ve ufacik goruyorum, hemde tek gozden. gozum surekli yasardigi icin uyuyamiyorum da. basim damuthis derecede agrimaya basladi. napmaliyim sizce ?


 
geçmiş olsun, bu gece için bişey oneremiyeceğim. ama su iyi gelmez en azından o fikri eleyelim. lens solusyonun markası nedir 1kaç damla ondan damlat gozune ve yarın mumkunse lensi takmadan doktorda al solugu. sadece kaşıntı ve yasarma olsaydı sabaha geçebilirdi ama şişlik sabaha inse bile lensi taktıgında tekrar olucaktır. damla kullanmazsan iltihabik bi durum ortaya cıkıp sorun cıkarabilir. muhtemelen damla tedavisi için 1kaç gun lenslerinden uzak kalıcaksın. ve evet ozellikle buyuk numaralarda gozlukle dunya cok kucuk ve renksiz gorunuyor:)


  • gofragol  (29.03.10 03:15:05) 
gecmıs olsun, bence de doktoruna bir danıs mutlaka. muhtemelen damla fılan verecek, goz kurulugu dıyecektır. her goz kabul etmıyor lensi, deneyıp kullanamayan bır suru ınsan tanıyorum.

duzenlı bır damla kullanımıyla belkı duzelır.
  • anneke  (29.03.10 03:19:30) 
gozune ılık çay poşetı koy, bir de ağrı kesıcı al.


  • anneke  (29.03.10 03:20:48) 
sorun su ki, doktorumdan asagi yukari 2500 kilometre uzaktayim :). acil durumlar icin goz yikama sivisi buldum bir tane, calistigim okulun revirinde. ondan damlattim gozume biraz. baya bi faydasi oldu. sanirim yarin beni doktora goturecek kadar olur.

tesekkur ederim yardimlariniz icin.
  • arnatuile  (29.03.10 05:53:40) 
kendine bir çay yapıp, poşedini gözüne basabilirsin. soğuyunca tabi :) epey rahatlatacaktır.


  • kediebesi  (29.03.10 11:29:43) 
Bostancıya yakınsan eğer bostancı polikiliniğini tavsiye ederim.kontrollere oraya giderim ben.10 liraya muayene ediyorlar.


  • kiral  (29.03.10 12:04:58) 
en yakın göz değil aile hekimine de gidebilirsin sana göz kuruluğu vs için göz dm vericeklerdir. mikrop kapmıştır bence. hallolur merak etme. lenslerini de kullanma. bi optikçi-eczacı bile yardım edebilir hiç imkanın yoksa. korkutmak istemem ama lenslerden kör olanlar bile varmış. dikkat et kendine.


  • bıdıbıdı  (29.03.10 12:46:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.