[]

Elektrik aboneliği ama nasıl?

Erkek arkadaşımla bir eve çıkıyoruz. Kira sözleşmemizi imzaladık. O kiracı, ben de kefil olarak görünüyorum.

Evde hali hazırda ev sahibi oturuyor. Kendileri 1-2 hafta içerisinde çıkacaklar daireden. Onlar çıkar çıkmaz da evin elektriğini kullanabilmek istiyorum. Bu aboneliği üzerime nasıl alabilirim? Ben kiracı değil de kefil olarak göründüğüm için aboneliği üzerime alamam sanırım ama buna dair bilgisi olan var mı?

Erkek arkadaşım bedelli askerlikte olduğu için kendi üstüme almak istiyorum.

 
e-devlette abonelik işlemleri var erkek arkadaşınızın e-devlet şifresi ile deneyin.


  • kablelvuku  (21.03.19 11:56:21) 
Ben olsam ne yapardim?
Ev sahibi bey/hanim ugrastirma bizi elektrik su sizin uzerinizde kalsin. Simdi git gel yaptirma bize. Derdim.
Ikinci olarak da kira sozlesmesi ve dask i alip yaniniza isterseniz emmoglunun uzerine alin faturalari.
  • allah yazdiysa bozsun  (21.03.19 12:29:51) 
elektriği zaten anında kesmeyecekler yan epey bir zaman var başvurmak için. kira kontratı ile başvurunca geçmişe dönük olarak da size ait olan borcu faturalandırıp abonelik açıyorlar. kefil kişi kontratla abonelik açamaz.


  • orpheus  (21.03.19 14:39:49) 
perakende şubesine gidip sorun yardımcı oluyorlar genelde böyle durumlarda. imzayı sonradan atarsınız. elektriği keserler ve kullanırsanız kaçak elektrik gibi işlem görür ve faturayı 2 ye katlarlar. ya da ev sahibine söyleyin bir sonraki dönemde sözleşmesini iptal etsin.

edit: özelden mesaj atıp boş yapma falan demiş duyuru sahibi. mesleğim bu. memursan polissen elinde patlar o kaçak elektrik tutanağı. sen boş yapma şimdi hadi güzelim.
  • hasmetizm 2046  (21.03.19 16:03:43 ~ 16:37:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.