[]

Parasız Evlilik Yıldönümü Hediyesi Fikirleriniz

Arkadaşlar merhaba,

Bugün evlilik yıldönümüm. Bir süredir hayatımızda bazı şeyler zaten tepetaklak gidiyor. Güzel düzelme emareleri var. Yıldönümümüzü de bu anlamda fırsata çevirmek istiyorum. Lakin yaptığım yüklü borç ödemelerim nedeniyle inanın cebimde bir kuruş param yok bir sonraki maaşa kadar. O nedenle bu fırsatı da tepmek istemediğimden, el emeğimle falan bir hediye hazırlamak istiyorum.

Hediyenin cinsine, niteliğine, niceliğine takılacak biri değil eşim. Zaten içinde bulunduğumuz mevcut durumda hediye verecek noktaya gelmiş olmak, o adımın atıldığı noktaya gelmek daha büyük önem arz ediyor bizim için. Hediyesiz geçmek istemiyorum bugünü. O nedenle yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum. Nasıl bir şey yapabilirim? Yani mevsim de yaz-bahar değil ki gidip bir yerden çiçek toplayayım :)

 
peçete'den çiçek yapabilirsin :) umarım en kısa sürede de düzlüğe çıkarsın.

www.youtube.com
  • markasiz  (21.03.19 10:40:00) 
@mimikli, inan o kadar bile param yok kısa vadede. Diyeceksin ki ne yiyip içiyorsun, işe nasıl gidiyorsun, akbilim dolu, kahvaltı evde, öğle yemeği iş yerinde halloluyor. Evin ihtiyaçlarını da önceden toptan temin etmiştim zaten. O nedenle ücretsiz bir şeyler ayarlamak zorundayım.

@markasız, teşekkür ederim. hiç el becerim yok ama benzer şeyler deneyeceğim. :)
  • deveyi diken adamin ta kendisi  (21.03.19 10:50:42 ~ 10:52:07) 
siir yazabilirsiniz. edebi degeri degil nasil olsa onemli olan. ya da tanismanizi, sizin icin ozel olan bir aninizi hikayelestirip craft deftere yazabilirsiniz.

fotograflardan, videolardan bir kurgu hazirlayabilirisniz.

ikinizi temsil eden bir fidan alip, bir piknik sepeti hazirlayip, daglara cikip uygun yere fidaninizi dikip pikniginizi yaparsiniz.

el beceriniz varsa evde kiyida kosede duran esyalarla bir diy projesi yapabilirsiniz. atiyorum eski hoparlorden saksi, pilatesi topundan puf vs.
  • jimicik  (21.03.19 10:51:14) 
@jimicik, şiir güzel fikir. tanışmamız da bir noktada edebiyat ve şiir üzerine olmuştu. Bir defter hazırlaaybilirim, güzel fikir.


  • deveyi diken adamin ta kendisi  (21.03.19 10:52:55) 
ya da sizden hep istedigi ama hic yapacaginizi tahmin etmedigi bir sey yapin, atiyorum normalde hayatta utuye elinizi surmuyorsaniz bir yigin camasir utuleyin.


  • jimicik  (21.03.19 10:53:45) 
Abi sen geçen hafta boşanacağım demiyor muydun?


  • Bartebly  (21.03.19 11:16:21) 
  • faithless  (21.03.19 11:54:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.