[]

Kısa gömlek arıyorum

Merhabalar,
Boy 1.70 kiko 80e yakın. Pantolonun içine sokmaya gerek olmayacak uzunlukta gömlek arıyorum. Hangi markalarda kalıplar buna uygun?
Bir de bir gömleğe 70-80 lira üstü para vermek garip geliyor mağazalarda 110-150 fiyatlar var. Piyasa mı değişti artık? Siz ne düşünüyorsunuz?


 
yalnızca gömlek değil, hemen hemen bütün ürünlerde bahsettiğiniz fiyat artışı oldu ne yazık ki. sizin bakmanız gereken gömlek tipi cepsiz spor olacak. karaca, lufian gibi mağazalarda var. karaca da çoğu zaman indirim oluyor bu arada.


  • baharat  (21.03.19 09:53:15) 
Bahsettiğin gibi 1 tane gömleğim var. piyer kardin. Pantulun içine sokmayınca götümün altına etek gibi inmiyor, belin biraz altında bitiyor. Alt kesimi de düz ve aslında senin öyle gömlek bakman gerekiyor.


  • malheiros  (21.03.19 10:33:22) 
lcwaikiki marka alabilirsin 70 tl genelde gömlekler ve gördüğüm kadarıyla 3xl ebadında bile gömlekler vardı. ben 2xl giyiyorum idare ediyorum.


  • zack united  (21.03.19 11:50:57) 
dişi mi erkek mi


  • neynep  (21.03.19 12:30:12) 
Erkek. Öneriler için teşekkürler.
Lcw karaca bakacağım. Lufian fiyat skalamı garanti aşar. Ben 100-110a kadar bakıyorum Pierre cardin fazla pahalıydı sanki baktığımda 150 falandı. Avmde Tudors vardı ona da bakacağım aklıma geldi.
Aciliyeti olmasa netten indirimli kovalardım ama bu akşam alacağım ondan fiyatlar uymuyor.
  • amusan  (21.03.19 14:28:17) 
Loft marka aradığım tarz kısa gömlek buldum iki tane aldım. Kip diye bir yer varmış onda da bu tarz gömlekler varmış. Bir dahakine ona da bakacağım.


  • amusan  (23.03.19 15:39:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.