[]

Keman tamiri ve bakımı yaptırmak istiyorum ama nerede? (istanbul)

Elimde carlovy vla 8 4/4 keman var ama daha önce köprüsü zarar gördüğü için cangöz müzikte törpülediler bir şeyler yaptılar bir süre idare eder dediler. Öyle kullandım da ama yıllar sonra tekrar kutudan çıkarınca baktım ki teller gevşemiş, köprü kaymış, hatta dokununca düştü bile.

Şimdi ben istiyorum ki bu kemanı tamir ettireyim, temizleteyim her şeyiyle vaktim de var temelim de var kendi kendime çalayım. Ama nerede yaptırayım bunları bilmiyorum, en azından uygun nerede yaparlar onla ilgili fikrim yok. Cangözde yeni köprü de yaparız pahalı olur demişti.

Sizin bildiğiniz, önerebileceğiniz bir yer var mı? Avrupa yakası olması tercihim ama asyada da varsa götürcez artık.

Şimdiden teşekkürler,

 
valla cangöz müzik falan bilmiyorum ama anlattığına göre pek bi sorunu yok.

köprü, kuyruk, burgu bunların hepsi satılıyor ve hepsi keman boylarına göre hemen hemen standart durumda,

4/4 için köprü dersen muhtemelen olur.

cangöz müzik kendini oğuz demir falan sanıyor heralde hahaha

ayrıca kemanın köprüsünü yerleştirmek , tel değiştirmek gibi basit bi olay. hani f direği düşse anlıyayım aparat lazım yerine takmaya, yada arka kapak çatlasa anlıyayım da.

bu şekilde ciddi kazıklanırsın sen.

oğuz demir dedim diye gideyim deme milyon dolarlık aletlere bakıyor, seninle ilgilenmez.
  • killerbee  (20.03.19 23:03:24 ~ 23:05:14) 
m.facebook.com Volkan daha makul fiyatlarla yapar diye tahmin ediyorum. (Kadıköy’de.)


  • kobuzchu kiz  (20.03.19 23:29:19) 
@killerbee, amatör bile sayılmam, hobi olarak gitmiştim çok da bilmiyorum tel değiştirmedir köprü yerleştirmedir vs. Kazıklanmıyım diye sorayım dedim zaten.

@kobuzchu kiz, inceliyim ama avrupa yakası öncelikli tercihim. Sağ olun.
  • mor.inek  (21.03.19 08:59:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.