[]

Geçmeyen boğaz ağrısı

Yaklaşık 3 haftadır boğaz ağrısı çekiyorum. Pastil ve bitki çayları ile geçiremedim. Bugün KBB doktoruna gittim. Muayene etti kan testi yaptı, röntgen çekti hepsi temiz çıktı. Nasıl geçer bu ağrı?




 
Adacayi.

Ya da zencefil+limon+bal
  • brnbrs  (20.03.19 21:43:02) 
Hangisinin işe yaradığını bilmiyorum ama 2günlük boğaz ağrım geçmişti.

Anavarza Stamina Propolis polen arı sütü (çok faydalı bu şey, bi çay kaşığı yediğim günler çok iyi hissediyorum. Bağışıklığımı artırıyor. O ilaçlı vitaminlerdense bunu alın.

Bir tutam maydanozu rondodan çevirip yarım limon ve bir bardak su ile karıştırığ içiyorum.
Zencefil
  • coca cola  (20.03.19 21:54:21) 
pastil bir işe yaramaz. doktorlar bile tavsiye etmez. eden varsa da sırf basından git diye verir. nefes açar sadece pastil bogaz agrısına iyi gelmez. boğaza bi tek zencefil iyi gelir.

diğer bitki çaylarını boş ver. çok fazla sıcak sıvı boğazı tahriş eder daha kötü yapar.

bogazını dinlendir.

benim gibi yazın bile bogazı şişen biri sana yardımcı olabilir. çok çekiyorum bu bogaz enseksiyonu. konusunca bile şişer o derece. o yüzden hiç soguk bir şey tüketemem.

milyonlarca bogaz spreyi ve türevi ilaçlar kullanan biri olarak.

sana majezik bogaz spreyi ve majezik gargarayı öneriyorum. 1 günde atlatacaksın. istersen biraz araştırabilirsin.

bana güven.
  • koela  (20.03.19 22:29:02) 
Dr muayene etti temiz demissiniz ama bogazda kizariklik vs de mi gormedi? Agri varsa mutlaka bir virus farenjit vs vardir.

Gecen hafta benim de bogaz agrim vardi. Farenjit korkulu ruyamdir ama ilk defa 3 gunde atlattim. Sadece 1 adet Nurofen draje agri kesici ve bir adet aferin sinus aldim. Toplamda sadece 2 hapla gecmesi tesadufen olabilir ama asil ise yarayan sicak sute bir tatli kasigi toz zencefil ve bal katip icmem oldugunu dusunuyorum.
  • nick konusunda kararsizim  (20.03.19 22:38:07) 
Geçmiş olsun. Bu kadar uzun sürmesine bir şey diyemiyorum ama faranjit hastasıyım ben de, boğazım ağrıyınca salep içtiğimde biraz rahatlatıyor. Ama salep çok sıcak olmamalı, biraz ılıması için beklenilmeli.


  • panamera  (21.03.19 06:57:22) 
sürekli fıs fıs yap kadife gibi oluyor. pastil sevdalısıydım eskiden fıs fıs bestmiş meğer.


  • hasmetizm 2046  (21.03.19 14:24:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.