[]

Hesap Makinesi

Hesap makinesine ihtiyacım var.
İki seçeneğe indirdim.
Casio FX-82Ex 274 (50 TL)
Casio FX-991EX 552 (150 TL)

Bu ikisi arasındaki fark nedir? Başka bir öneriniz varsa o da olur.
Teşekkürler

 
50 liraya 83 es plus vardı güzel makine


  • graywolf  (20.03.19 20:54:07) 
991 olan polinom hesabı yapabiliyor.

hesap makinesi bir kere alınıp bir ömür kullanılan bir alet. bir şey de olmuyor meretlere. ben hala 15 yıl önce aldığım casio marka hesap makinesini kulanıyorum çünkü artık gözüm kapalı kullanabiliyorum. bu yüzden bir kere alın, iyisini alın. sizinle onlarca yıl dolaşacak...
  • babilbaligi  (20.03.19 20:55:09) 
991 olan makine deterministik hesap falan yapıyor. Birkaç işlev daha ekli gayet iyi bir makine. Bende ikisi de var. 991 in ekstra özelliğini sadece bir sınavda sonuç kontrolü için kullandım daha da işime yaramadı. 82 yeterli bence.


  • neysene  (20.03.19 20:58:26) 
Fx-85gtx aldım bugün. Basitçe programlanmıyor ve istatistikte gerekli üniversite seviyesi bir takım formülleri yok. Onun için 991 serisi gerekiyormuş. Ben ortaokul lise seviyesi için aldığımdan sıkıntı olmadı. Okuldan onaylı modeller 83, 85 vs idi.


  • ozdek  (20.03.19 22:00:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.