[]

Ukrayna - bilet

Hangisi daha mantıklı?

THY'nin şu an ödül biletlerde kampanyası var.

THY ile 15000 mil + 388 TL ( kabin bagajı + 20 kg bagaj)

Pegasus promosyonlu bilet yaklaşık 600 TL (sadece kabin bagajı)


milleri Ukrayna için harcamaya değer mi yoksa başka ülkeler için mi kullanmalı?

 
Ayni ikilemi ben de yasamistim en son gittigimde:) Mil + para verip THY ile gitmenin en mantiklisi oldugu sonucuna vardim.
Avrupa yakasinda oturuyorsan hele direkt THY. Ben bir de pegasusla gittigimde ilk gunum cope gidiyordu, bagajim da vardi.

  • stavro  (20.03.19 20:48:12) 
300tl tasarruf için o kadar mil harcamak mantıksız bence. Pahalı biletler için mil kullanın


  • fatalsoul  (20.03.19 21:31:13) 
Ben bi ara mil ile ucak bileti bakiyordum, baktim hicbire yere gidemiyorum. Milsiz gitsem bile neredeyse ayni parayi oduyorum. Mille olsa dahi 388'e ukrayna o yuzden cok iyi gozukuyor.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (20.03.19 21:34:11 ~ 23:38:25) 
promosyonlu bilet 600 lira mı? ukrayna'ya 600 lira bilet hiçbir koşulda mantıklı değil. türk lirasının en değersiz olduğu, doların falan uçtuğu dönemde bile en pahalı ukrayna bileti gidiş-dönüş 500 lira falan oluyor allah aşkına 600 liraya sadece kabin bagajı nedir


  • der meister  (20.03.19 21:36:11) 
Hesaplamayı şöyle yap: shop&miles'a gir, bir mil kaç tl'ye tekabül ediyor ona bak derim: Genelde öyle bakınca daha mantıklı oluyor.


  • roket adam  (20.03.19 23:56:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.