[]

iki soru

hiç arkadaşı olmayan var mı, nasıl etkiliyor sizi bu durum ve nasıl idare ediyorsunuz?

arkadaşı olmayıp yalnız yaşayanlar, evde zamaniniz nasıl geçiyor, neler yapıyorsunuz?
eve kacta geliyorsunuz ve haftanın kaç günü evde oluyorsunuz?

 
Hiiiiiiiiiiç mi yoksa bir tane arkadas ve aile falan olur mu?


  • fıytfıyt  (20.03.19 20:42:07) 
Play station oynayip dizi izliyorlar. Hic arkadasim olmasa ben de play station ve bir tv alirim direkt.


  • stavro  (20.03.19 20:51:19) 
Stavro beni tarif etmiş.

Arkadaşım var ama hiç yok da diyebiliriz.
  • (s)AINT  (20.03.19 21:11:26) 
Ben doğuda ufak bir şehirde 7 senedir yalnız yaşıyorum. Kendimi analiz ettim resmen, fena da olmadı. Spor benim için büyük nimet zamanımın çoğunu alıyor iş çıkışı ve hafta sonu, bisiklet dahil. Kalan vakitlerimi evde yalnız; kitap, film, yemek, ev işleriyle geçiriyorum ve hoşuma gidiyor kafama göre her istediğim seyi istediğim an yapmak özgürlüğü. Bazan boş yapmanın b.kunu çıkarıyorum afedersin. Arkadaş konusunda da şanslıyım kader ortağım fazla burada. Geziyoruz civar illeri.


  • karacigerim vur kadehlere  (20.03.19 21:30:27) 
Ben.

Bir zamanlar coktu. Sonra sadece kiz arkadasim kaldi. Sonra o da bitince yalnizlik. Cok calistigimsan etkilemiyor. Alisiyorsun bi yerden sonra.

Evde vakit geciremiyorsun bi yerden sonra. Herhalde burada en abartisiz en masteri benimdir.

Eve uyumaya geliyorum. 8 - 23 calisiyorum genelde. Hafta sonlari icin hobi edinilirse sorun olmuyor. Birkac hobiyle ilgileniyorum.

Dip: boyle stabil 2 yil oldu. Surec yaklasik 4 yil.
  • baldan kaymak  (20.03.19 22:00:34) 
çok olumsuz cevaplar aldim :( bu şekilde normal yaşamına devam edebilen yok mu, yani bir şekilde hayatımız bundan olumsuz mu etkileniyor?


  • yuvarlanantencereninkapagi  (21.03.19 07:24:47) 
Haftada bir buluşup, 1-2 saat geçirmek arkadaşlıksa iki arkadaşım var.eve giriş çıkışım şu aralar belli değil, geldiğimde de içiyorum ve uyuyorum. Boş zamanda da hobilerim var, kitap okumak, bir iki yabancı dil öğrenmek gibi.
Hiç arkadaşı olmayan kişiler varsa birer kahve içebiliriz (izmir).

  • rakicandir  (21.03.19 10:42:24) 
benim hiç arkadaşım yok. tanıdıklar oluyor falan ama yok yani. aramıyorum da tam anlamıyla bir introvertim. bu kadar soru sorduğuna göre sen de öylesin, ama "ulan ben anormalim ben de bir şeyler yanlış" diye panik oluyorsun.

sakin ol, kafana göre yaşa kardeşim. sözlükten yazabilirsin.
  • pikatelcombo  (24.03.19 23:55:40 ~ 23:57:16) 
arkadaşım yok. zamanımın büyük bölümünü kendim ve hayat ile ilgili düşünerek geçiriyorum.


  • ucurulmamak umidiyle  (25.03.19 00:00:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.