[]

Alarmi ustunde kalmis kiyafet

Merhaba, annem 1 hafta once tisort almis ama alarmini cikarmayi unutmuslar. Nasıl olmussa cikarken de otmemis. Annem de 1 haftadir farketmemis ve faturasi da kayip:)) simdi gitsek soylesek hirsiz muamelesi gorur muyuz sonra gercekten o tişörtün satilmis olduklarini görebilecekleri bi sistem var mi? Nakit odemis haliyle kredi karti dokumu gibi bisiy de yok. Magaza Koton.




 
Faturası olmadığı için şüpheyle yaklaşırlar. O tişörtün satışını incelemek vs o topa gireceklerini düşünmüyorum. Youtubeda bir sürü video var onun nasıl çıkartılacağı ile ilgili bence şansınızı deneyin :)


  • kablelvuku  (20.03.19 16:11:06) 
koton olmayan bir mağazaya gidip rica etmeyi deneyin? belki çıkarırlar.
edit: gerçi şimdi düşündüm de yine sıkıntı olabilir fatura yoksa.

  • interview with the vampire  (20.03.19 16:13:05 ~ 16:15:52) 
benim basima geldi dogru duzgun bir marka idi. o videolari izledim valla icinden boya vs. cikabildigi icin ben cesaret edemedim. alip goturdum, gider gitmez kasaya yoneldim, icerde oyalanmadim yani, dolayisiyla calmis olmam imkansizdi, direk cikarip gosterdim. bin kere ozur dileyip bir de indirim ceki verdiler. fisim yoktu benim de diye hatirliyorum ama dukkanin posetiyle falan goturdum yani.


  • kassiopeia  (20.03.19 16:14:50) 
Kamera kayitlari da var kendinizden eminseniz be calm.


  • tunaktunaktun  (20.03.19 16:21:15) 
bence mağazaya gidin ve durumu anlatın, çıkarsınlar kendi hataları sonuç olarak. Eğer şüpheli yaklaşırlarsa şirket faturalarından ve de güvenlik kameralarına baksınlar ki eğer böyle bir şey yaparlarsa kendilerini direk mahkemeye ver.

Büyük bir giyim mağazasından nişanım öncesi aldığım gömleğin alarmını sökmemişlerdi. Ben de son dakika yola çıkmak üzereydim aldığım mağazayı aradım bir güzel fırçaladım araba ile alarm söken cihaz göndereceklerdi neredeyse.
  • kraldan cok kralci  (20.03.19 16:29:41) 
www.mgmguvenlik.com.tr
bu tip içinde boya içermeyen bir alarm ile ben de uğraşmıştım. Kipa içinde yer alan yabancı bir giyim markası vardı. Kapanacağını duyunca yüklü miktarda alışveriş yapmıştım. Ancak 6 ay kadar sonra bir üründe alarm kaldığını gördüm. Mağaza kapandığı için fişim olmasına rağmen götürmedim. Elime bir pense ve yankeski alıp önce alarmın dış kısmını kırdım. Ancak çok sağlam bir plastik. Çok uğraştırdı. Plastik kırılınca ortaya çıkan raptiye başlı iğneyi ise yan keski ile çıkarmayı başardım. Sonuç olarak güç isteyen bir şey ama yapılabilir.

  • faithless  (20.03.19 16:36:24) 
hiç gerek yok aynısı başımıza geldi pense ile çektim geldi biraz zorlamanız gerekecek sadece


  • basond  (20.03.19 16:57:38) 
Pense ile çıkıyor. İlk plastiği parçalayıp, ortaya çıkan çiviyi kesin.


  • diffarentiationation  (20.03.19 18:18:19) 
aynısı başıma geldi. alarmın olduğu yeri yavaş yavaş yakarak çıkartabilirsin ancak dikkatli olmalısın. çakmakla hafifçe yakarak alarmı erit.


  • horowitz  (20.03.19 18:20:36) 
pense ile cikardim birkac tane, zor degil.


  • cooperr  (20.03.19 19:08:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.