[]

Secimin hemen sonrasi dolar bir miktar duser

Diyorum. Katiliyor musunuz? Sonrasina bir sey diyemem ama secimin hemen sonrasi icin konusuyorum.




 
eğer akp yenilgiyi hazmedemeyip belediyelere kayyum atarsa ve siyasi kargaşa çıkarsa tl değer kaybeder.


  • s0phiesw0rld  (20.03.19 15:18:54) 
kişisel fikrim şu an ciddi bir alım fırsatı var, seçim yaklaştıkça gerilim tırmanacak ve sonuçlar ne olursa olsun dolar yükselmeye ciddi oranda devam edecek.

sonuçlar iktidar lehine olursa ortaya atılacak şaibe iddiaları vs gerilimi tırmandıracak. muhalefet lehine olursa kayyumlar vs yine gerilim artacak. güven azalacak ve her türlü tl usd karşısında değer kaybedecek bence.
  • emfuzi  (20.03.19 15:24:20) 
eğer istanbul, ankara ve belli birkaç şehri de akp alırsa dolar ilk anda yüksek ihtimal düşer. nasıl ki 24 haziranda seçim hemen sonuçlanınca düştü, aynısı olur.

ama sonrası için, aman koru bizi yarabbi diyesi geliyor insanın.

alım fırsatı açısından soruyorsanız dediğim etmenler önemli. her iki şehirde de yakın sonuçlar olur, hile iddiaları ayyuka çıkar vs vs bir şeyler olursa tam tersi sonuç da çıkabilir.
  • akatreil  (20.03.19 16:11:25) 
Bence dolar tırmanacak önce. Nisan sonu gibi IMF gelecek diyerekten frenlenecek, görüşmeler sırasında da fiyatlandırılacak. Sonuç olarak önce yükselir, sonra bir noktadan itibaren kırılır. Kırılma 7 tl gibi olur bence. Ekonomist değilim Türk vatandaşıyım.


  • bos gezenin bos ustasi  (20.03.19 18:49:39) 
belediye ve muhtar secimi ile benjamin franklin arasinda fazla bir iliski gormuyorum. yani sonucta ulke yonetimi el degistirmiyor ki.

yani bence dusse de ufak bir dusus olur, sonra yine eski tas eski hamam devam. yapisal reform diye bir kavram varmis, onu yaparlarsa dusecekmis dolar. oyle diyor ekonomistler.
  • Leonardo~Da~Vinci  (20.03.19 19:47:02) 
Buyuk sehirleri akp alacagi on kabuluyle boyle soyluyorum zaten.
Surpriz degisiklik olacagini dusunmuyorum secimlerde, istanbul'u %100 (99 degil 100) Ankara'yi buyuk ihtimalle alacaklar diyorum.

  • stavro  (20.03.19 20:45:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.