[]

bu tür videolar neden yasaklanmıyor?

youtube başta olmak üzere video paylaşım sitelerinde sayısız yüksek hızı, tehlikeli sürüşü ve trafikte seyreden diğer araçları taciz etmeyi özendirici video var. tamam, bu ülkede hukuk bazı kişilere işlemediği için ceza almıyorlar anladık. ama hiç olmazsa özellikle gençlerin düşünülerek yasaklanması gerekmez mi? örneğin bu videodaki şöförün veya aracın içindekilerinin bile çocukları, yeğenleri, yakınları,vs bunu izleyip gaza gelebilir!


www.youtube.com

 
Sen şimdiye kadar yasakla bir şeyin çözüldüğünü gördün mü?


  • bos gezenin bos ustasi  (20.03.19 11:27:16) 
o plaka 06MHP01, Devlet Bahçeli'nin makam aracı. Arkasındaki Passat koruma aracı, muhtemelen arkasında da uzun bir konvoy var. FA plakalı Audi TBMM'nin resmi makam aracı. bunlar konya mitinginden dönen kafile.

bu tip insanların çevresi zaten genelde bunlara özeniyor. internete de yansıyor maalesef. videoları yasaklamak çözüm değil ne yazık ki...

bu vatandaş da devlet bey'in özel kalem müdürü imiş zaten, oradan düşün...
  • babilbaligi  (20.03.19 11:31:07 ~ 11:33:27) 
Yasakla cozulebilen ya da kismen cozulebilen bir cok sey var, hatirlatirim.
Demokratik bir sistemde ozgurlukler kadar yasaklar da ideal toplumun bir parcasidir.
Yasak kelimesi kulaga hos gelmez sadece.
Bu mevzu ozelinde konuşmuyorum, "yasaklamayla olmaz" on kabulu icin konustum. Yasaklama veya kisitlama = ozgurluk kisitlama sabit bir esitlik degil.
  • stavro  (20.03.19 13:00:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.