[]

her şeyi tersten yapıyorum

arkadaşlar 28 yaşında metal dinlemeye başladım daha önc hiç dinlememiştim. normalde insanların bu yaşta bunu terk etmesi gerekmiyor muydu? soad dinliyip türklere sövüyorum şu an önereceğiniz bişi var mı?
(bkz: 30 yaşında hala metal dinleyen insan)



 
50 yaşında başlamaktan iyidir belki de. Bilemiyorum. İyi tarafından bak. İçinde varsa mutlaka bir şekilde o tarafını doyurman lazım.


  • rakidabalikolsa  (20.03.19 03:31:54) 
son 2 senedir ortağım olan birey yani iş arkadaşım 36 yaşında. 34'te tanıştık ve deli gibi türkçe arabesk dinliyordu. şu an my dying bride hastası oldu çıktı. bense doğduğumda metallica çalıyormuş tabisi. yaşı yok.


  • bisorumvargaliba  (20.03.19 03:59:24) 
soad dinleyip türklere sövme.


  • eksimeksi  (20.03.19 08:18:56) 
Bence de metal tam boyle 12 13 yas hevesi muzigi. Yasinin adami ol bence de.


  • hot potato  (20.03.19 08:22:30) 
40 yaşında metal dinleyen de var. Yanlıştan ne zaman dönsen kâr. Metal candır.


  • SiyamkedisiZorro  (20.03.19 08:58:19) 
soad metalden sayılmaz abi naptın. hardcorecu onlar. o tarzı sevdiysen hardcore şakılara yönel.

yani biraz 15-20'li yaş müziğidir hayat tarzı halini gelmediyse.

(bkz: metal müzik tarihinin en gaza getiren şarkıları)
(bkz: yeni başlayanlar için metal müzik)
  • hasmetizm 2046  (20.03.19 09:00:13) 
hiçbişey "gerekmiyor". benim yaşımda insanlar çocuk yapıyor, ben her gün yeni bişey öğreniyorum. yaş ile değerlendirmek, toplum yönetiminin sonucu. bence. hala yaşıyorsun demek ki.


  • neynep  (20.03.19 09:19:57) 
müzik türüyle yaşın ne alakası var yahu?
yaşım 35 spotify listelerimin yarısı metal. ayrıca pop da var, "türkçe üzücü :((" adında arabesk de var, rap de var.

bence 28 yaşında ters yaptığın iş, halen müzik türüyle yaşını mukayese edip bu düşüncelere yönlenmek :)

neyi seviyorsan yapıştır devam et. yarın bir bakmışın türkçe arabesk rap sevmişsin. kime ne arkadaş :)
  • teritori  (20.03.19 11:43:50) 
teritori ne kadar haklı


  • neynep  (20.03.19 12:39:22) 
"falanca müziği şu yaş aralığında dinleyip terk edeyim" zaten pozcu işidir. 30 oldum diye metal dinlemeyi bırakan insan "nereye çeksen oraya gider" tipi insandır, kendi beğenileri ve fikirleri yoktur. bu lafı kullanmak istemezdim, kusura bakmayın fakat her s.kim hıyar diyene tuzlukla koşar bunlar. her popüler şeyden faydalanmaya çalışırlar.

size gelince, troll soru olduğunu biliyorum, "soad dinleyip türklere sövmek" ergenin bile yapmadığı şey. ama yaş bilmemkaç olup metal müzik dinleme konusunda şunu diyebilirim. ufkunuz genişlemiş, ne güzel. ben 12-13 yaşımda da metal dinliyordum, 26'yım, hala dinliyorum. bebekliğimden beri klasik müzik, 17'den beri punk ve goth, 21'den beri deneysel, jazz, avantgarde, 22'den beri harsh noise, industrial, no wave, 23'ten beri blues dinliyorum mesela. hiçbiri metal dinlememe engel değil. müzik keşfetmenin yaşı yoktur.
  • QweAsdZxc  (20.03.19 12:51:39) 
teritori+1

yasla dinledigin muzik turunun ne alaksi var yahu? arkadasim essek sarkisini da hala musmutlu dinliyorum ben, unforgiven'i da severek dinliyorum. neden 30 yasinda seker portakali kitabini begenebiliyoruz da metal dinleyemiyoruz? bu yasta baskalari ne dusunur diye yasamak/dusunmek asil garip olan.
  • kassiopeia  (20.03.19 12:58:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.