[]

Çıldırmak üzereyim

Dün öğlen simit yerken nasıl becerdiysem gözüme susam tanesi kaçtı. Lanet şey çıkmıyor. Tam uyuyacağım daldım uykudan uyandırdı. Duş aldım, su bastım yapmadığım şey kalmadı. Göz kapağım tahriş oldu ovmaktan, gözüm kizardı uğraşmaktan. Bir bilen var mıdır nasıl kurtulacağım?
Tam göz kapağının altında şu an hissediyorum ama ne yapsam da çıkmıyor :(((((



 
sürekli kafan sabit, yukarı aşağı bakmayı dene belki ulaşabileceğin bir yere oynar... tabiki ulaşmaya çalışırken elini güzel yıka ve çok iyi durula mümkünse içme suyuyla durula....


  • Bilgeokuz  (20.03.19 01:21:00 ~ 01:21:50) 
Hepsini yaptım ama hepsini. Yok görünmüyor çıkmıyor. Delireceğim


  • zaman  (20.03.19 01:23:03) 
Kulak çubuğu ile almaya çalış ?? Benim alt göz kapağına kirpik kaçıyor çoğunlukla ve batıyor. bu şekilde almaya çalışıyorum ve başarılı oluyor.


  • fıytfıyt  (20.03.19 01:25:55) 
Görünmüyor


  • zaman  (20.03.19 01:29:20) 
Doktora git. Gozunu minciklama iyice. Mikrop kapacaksin.


  • dont eat me  (20.03.19 01:32:33) 
Çıkmış olabilir ama sen şu anda çıldırdığın ve gözünle çok fazla oynadığın için psikolojik olarak hala orada sanıyor da olabilirsin. Aynı şey başıma pirinç pilavı yerken hapşırdıktan sonra gözüme girmişti :D Çok fazla oynamıştım gözümle ve bu yüzden kızarıklık oluşmuştu gözümde. E bu da batma yapıyordu sanki hala gözümün içindeymiş gibi. Bir süre sonra ne olduysa artık geçti gitti.


  • bitchesaintshit  (20.03.19 01:38:52) 
üst kirpiğini tut ve aşağı kirpiğine doğru çekip bırak. 2-3 kez dene çıkacaktır.

çok tahriş etmeseydin belki de çıktı tahriş acıtıyor olabilir.
  • ezkaza  (20.03.19 02:05:19) 
göz, yabancı gördüğü maddeyi dışarı atar. çıkarmayım dursun desen bile durduramazsın.

gözünü kapatıp açılmayacak şekilde bantla (koli bandıyla değil elbette, hazır göz bandıyla veya sargı bezi koyup üstüne yara bandıyla). sonra yat uyu. sabaha bandajı açtığında kurtulmuş olacaksın.

ama bence arkadaşların da dediği gibi o çoktan çıktı da çok oynadığın için tahriş oldu, hala orada sanıyorsun.
  • kibritsuyu  (20.03.19 02:51:21 ~ 16:14:29) 
ne su katması ya göze su katılırmı kurur. suni gözyaşı al göze bocalt.


  • sizofren06  (20.03.19 09:43:26) 
Gözünle cok oymama. Suni göz yasi damlasi al eczaneden, gözüne damlat. Kaygan bir ortam olussun ki göz kapaginin altindan insin asagi.


  • chitosan  (20.03.19 12:16:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.