[]

diş teli - çürük

yaş 25 diş teli takılır mı , sağ alt arkada çürük diş hafif çürük galiba bilemedim ama akıl dışı bir ağrısı var 1-2 güne gideceğim doktora randevu verdiler ama çok pişmanım dişlerimi boşlamışım, telefonun flaşını açıp baktım sigaraya bağlı lekeler falan anası ağlamış , onları temizletsem , zaten sigarayıda bıraktım iyi bakarım dişlerime artık, ama tel tedavisi istiyorum yamuk yumukluklar var hep altta birde üstüne başımıza çürük diş çıktı , tel tedavisine engel olur mu sizce bu çürük olayı lütfen bilgilendirin uyku uyuyamıyorum canım dişlerim çok özür diliyorum senden .




 
Tel tedavisine başlanmadan saydığınız sorunların hepsi hallediliyor zaten. Sağlam dişlerinizin bile çekildiği oluyor. Ben tel taktırınca ve çıkartınca dişlerimi temizlemişlerdi.

Çürük disinizi de duruma gore ya çekerler ya da dolgu kaplama yaparlar. Olan olmuş zaten şu saatten sonra hayiflanmanizin hiçbir faydası yok. Fakat dis teli tedavisi uzun süren ve bakim isteyen bir tedavidir. Haberiniz olsun.
  • black holes in the sky  (19.03.19 23:14:06) 
çevremde ve ailemde dişlerden çok çekmiş insan var, ben bugüne kadar pek umursamadım çünkü dişim bana sıkıntı yaratmadı hiç ama ilk ciddi bir ağrı ve çürükle karşı karşıyayım ileride dahada büyük problem yaşatır bu ağız bana eminim, çok geç olmadan önlem almam lazım uzun sürerse sürsün yapacak bişey yok , 2 ayda bir apse yapan diş etlerinden bıktım artık


  • docrivers  (19.03.19 23:21:02) 
30unda tel taktıran da var, yaşta bi sorun yok. diğer sorulara cevap verilmiş zaten.


  • sedat peker in yegeni  (20.03.19 13:54:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.