[]

güldür güldür show komik gelmeye başladı

sevgili arkadaşlar,
bu güldür güldür showun yeni bölümleri komik mi, yoksa bana mı komik geliyor? problem bende mi? insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş :)



 
aralarda iyi skecler cikiyor. cok guzel hareketler 2'de de oyle. tum skecler iyi degil. 1-2 tane aradan guzel cikiyor.
ama bugunlerde mitingleri izlerken de iyi guluyorum, iyi laf sokuyorlar birbirlerine:)

  • Leonardo~Da~Vinci  (19.03.19 22:51:43) 
zaten istatistiksel olarak tüm skeçlerin kötü olma şansı yok,

bu arada bir anı paylaşayım,

bu ali sunal beşiktaş starbuckstan arkadaşı ile kahve alıyordu bende tam arkasındaydım o zamanlar sanırım ismi de başkaydı sanrım gösterinin. neyse şöyle dedi ali sunal ;
ya bizim gösteri çıkıyor kimse izlemiyor reytingler rezalet o sebeple bir sonraki bölümü yapmayız diye düşünüyoruz ama kanalda göstericek başka bir şey yok ertesi günlerde bizim gösteriyi gösteriyorlar millet izliyor reytingler yükseliyor biz yeni bölüm çekiyoruz. yine izlenmiyor ertesi günlerde millet izliyor yeni bölüm çekiyoruz. böyle gidiyor işte..

bire bir arkasındaydım kendinden duydum böyle gidiyormuş yani gösteri.
  • dedim dedim de kime dedim  (19.03.19 23:00:22) 
Geçmiş sezonlar çok daha iyiydi.
Emre altuğ, maalesef hiç olmamış. Hatta kanal değiştirme sebebim, diyebilirim.
Kadro çok değişmiş, gelenler gidenleri aratıyor.
  • lemon cake  (20.03.19 06:45:32) 
Hem Güldür Güldür, hem de Çok Güzel Hareketler Bunlar; bir sonraki versiyonlara girip de kadro değiştirdikçe daha da az komikleşiyor bence. Zaten her şeyin ilki daha güzel gelir, bu onunla da bağlantılı biraz.

Yalnız Güldür Güldür'ün kadrosunun çok iyi olduğu bir dönemde gene komik bulmayan, komik bulmayınca cool olduğunu sanan fındık beyinli bir kitle vardı. Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Çağlar Çorumlu, Onur Buldu'nun hepsinin bir arada bulunduğu efsane bir kadroyu beğenmeyen gitsin bokunda boncuk arasın artık. :)

Ben hala eski bölümleri izliyor ve daha çok seviyorum.
  • piremses  (20.03.19 08:00:33) 
bana da bu oyuncu grubu komik gelmiyor, algı da seçicilik.


  • mikahakkinen  (20.03.19 08:51:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.