[]

eski sevgili ile yeniden beraber olmak için bir girişimde bulunsam mı?

30 erkek
Etrafıma bakıyorum (yurtdışı), hippisi hippiyle birlikte, ne bileyim arap arapla birlikte, apaçisi apaçiyle birlikte, çinli bebek yüzlü mavi saçlılar çinli mavi saçlı cool soytarılarla birlikte, herkes kendi tipini bulmuş, herkes kendine göre birisiyle birlikte. Kendi etrafıma bakıyorum, hani seçeneksiz de değilim, ama bu eski kız arkadaşım sanki benim yarım oydu gibi ya. 4 tane kız arkadaşım oldu, en sonuncusuydu, türkiyedeyken olmuştu. Geçmişimiz 5 yıla dayanıyor ama 5 aylık bir ilişkiydi, son 2 ayı birlikte yaşamıştık. Aradan 1 yıldan fazla zaman geçti, ama onu özlüyorum. Cinsel açlıktan değil ama bu duygular, zira cinsel açlık yok. hakkaten o olmalı gibime geliyor. onu istiyorum. Yanımda o olmalı, "eş" im o olmalı, yani hayatımı onla geçirmek istiyorum gibi hissediyorum.

Tribe mi girmişim ben ne yapayım ya?

 
madem bu kadar iyiydi neden ayrıldınız?
eski ile beraber olunca ayrılık sebepleri tekrar ortaya çıkar ve yürümez. genelde böyle olur.

  • dafuq  (19.03.19 11:35:51) 
çok klişe olacak ama, sahiden yürümüyor ex'ten next olmuyor. boşa zorlama kendini.

ya da neyse dene ya içinde kalacağına dışına çıksın ne olabilir ki en kötü?
  • captainobvious  (19.03.19 11:43:50) 
niye ayrıldınız


  • KaraSakall  (19.03.19 11:44:56) 
Aranıy o kadar iyi olsa ayrilmazdiniz.


  • chitosan  (19.03.19 11:48:28) 
Neden ayrıldığımıza dair keşke net bir cevap verebilsem. Ben çok seviyordum, onunla olmak hoşuma gidiyordu. Son bir ayda benden biraz soğudu gibime geliyor. Mesela ben oturuyorken benim olduğum odanın kapısını falan kapatıyordu. Ne bileyim mesela işten geliyorken hep alırdım onu metro durağından, beraber yürürdük duraktan eve 10-15 dakika. Bazen arabayla alıyordum, bazen yürüyorduk keyfimize göre. Sonra alma boş ver falan demeye başladı. biraz soğukluk vardı. Ben de sıcaklığıma karşılıksız kaldığım için sürekli kendimi yiyip bitiriyordum.
Arada diyordum derdin neyse konuş, istemiyorsan artık beni söyle gideyim vs. Hep hayır diyordu.
Bir akşam uyumadan önce dedim bana bir bak biraz konuşmak istiyorum, dedim bu aralar biraz soğukluk var, sebebini çözemiyorum, sen de paylaşmıyorsun bir şey. Ama ben eminim bunu da aşarız, ilerisi güzel olacak cart curt derin bir kaç cümle kurdum. Sonra hiç bir şey söylememişim gibi döndü telefonla oynamaya devam etti. Fiziksel olarak bile bir tepki vermedi. O an bana karşı hiç bir hissi yokmuş gibi hissettim. Gecenin bir yarısı her şeyimi topladım bastım gittim. 1 hafta bekledim hiç mesaj atmadı. Nereye gittin bile demedi. Ben ayrılmak istiyorum yazdım, ayrıldık.
  • sorduk_mu  (19.03.19 12:07:30) 
30 yaşındasin, omrunun yarisinj harcamissin ve tek kullanımlik hayatini ziyan etmeye devam ediyorsun.


  • stavro  (19.03.19 12:26:41) 
O kadar uzun yasamayacaksin, gecmiste yasamayi birak haci.
Soul mate iluzyonundan kurtul.

  • stavro  (19.03.19 12:27:49) 
olma. tekrar ayrılırsınız.


  • lilyb  (19.03.19 12:30:46) 
"Sonra hiç bir şey söylememişim gibi döndü telefonla oynamaya devam etti. Fiziksel olarak bile bir tepki vermedi. O an bana karşı hiç bir hissi yokmuş gibi hissettim. Gecenin bir yarısı her şeyimi topladım bastım gittim. 1 hafta bekledim hiç mesaj atmadı. Nereye gittin bile demedi."

cevabını vermişsiniz zaten. böylelerinden hayat arkadaşı olmaz. yapmayın.
  • taurina  (19.03.19 13:12:26) 
sanki kiz oturup senin ona geri dönmeni bekliyormus gibi soruyorsun. aradan bir sene gecmis. bence o baska birini coktan bulmustur bile. belki de senin soguk davraniyor dedigin dönemde bulmustu da söylemeye cesaret edemeyip kendince seni sogutup ayrilmani sagladi.
sanirim yoksunluktan (bu bahsettigim cinsel aclik degil) böyle hissediyorsun. yoksa su anlattigin ayrilis hikayesinden sonra yolda görsen yüzüne bakmaman gereken bir insan.

  • pilav  (19.03.19 13:25:22 ~ 13:26:39) 
"hiç bir şey söylememişim gibi döndü telefonla oynamaya devam etti. Fiziksel olarak bile bir tepki vermedi."


"1 hafta bekledim hiç mesaj atmadı. Nereye gittin bile demedi. Ben ayrılmak istiyorum yazdım, ayrıldık."


valla okurken bana fenalık geldi ben konuşacam o kadar, o dötünü dönüp bana doğru gaz çıkaracak. sende iyi sabır varmış kardeş.

bence ona dön ve konuşturmayaca çalış. seninle beraberken birini bulmuş mu sor bunu direkt, eğer itiraf ederse: "ucuz fahişe de kapat telefonu."
  • for day to break  (19.03.19 13:44:59) 
sizle birlikteyken gonlu baskasina kaymis, akli karismis vs. anlattiginizdan bunu cikarttim ben. dolayisiyla aramayin. zaten siz ayrilmissiniz ve o sizi aramamis, o kadar onemli olsaydi onun icin de arardi.


  • kassiopeia  (19.03.19 14:05:44) 
ayrılık sebebini okudum ve kesinlikle aramaman gerektiğini söyleyebilirim.


  • dafuq  (19.03.19 14:22:12) 
Ayrılış şeklinizden onun sana karşı bir şeyler hissetmediği ortada. Bence arama, oluru yok o işin. Farklı insanlarla tanış, illa birisi olmak zorunda da değil. Zamanı gelince olur, bu kişiden olmaz ama. Bence hiç deneyip yorma kendini, üzülme de daha fazla.


  • elikası  (19.03.19 16:02:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.