[]

Renkli kalemde ten rengini nasıl elde edebiliriz?

Evet arkadaşlar elimde 10lu renkli kalem var, bu gördüğümüz hiper gerçekçi renkli kalem çizimleri nasıl yapıyorlar, çünkü kuru kalemde renk çıkarmak çok zor, ten rengini nasıl verebilirim?




 
Turuncuyu beyaz kalemle istediğin ten rengine göre açabilir ya da kahveyle daha da koyu ten elde edebilirsin. Turuncun yoksa kırmızı ve sarı ile gidersin.

Edit: Ama kalemi kağıda değdirirken çok bastirma. Yumuşak ve hafif dokunuşlarla ince ince katlar şeklinde git. Misal ince bir tabaka turuncu geçtikten sonra uzerine beyaz/kahve geç ama cok ince yumuşak dokunuslarla. Bir tavsiye de parmagini devreye sokman. Parmağinla boyalari yayıp dağitabilirsin.
  • Amaranta ursula  (18.03.19 23:58:06 ~ 19.03.19 00:16:46) 
Gördüğünüz hiper gerçekçi resimleri on renkle yapmıyorlar. Derwent gibi markaların yüzlerce renk ve ton seçeneği var, çeşit çeşit ten rengi de var.


  • kobuzchu kiz  (19.03.19 01:55:19) 
10 renkle beklediğin sonucu almak gerçekten imkansıza yakın.
bu tarz işlerde her bölge için ayrı bir set kullanıyorlar.
mesela ten rengi için ayrı bir set, su renkleri için ayrı bir set, orman renkleri için ayrı bir set vs vs...
  • teritori  (19.03.19 09:18:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.