[]

Bronx Pi Sahne

1)Burası nasıl bir mekandır, geniş midir ? 23 nisan infected mushroom konserinde dans edebilecek alan kalır mı yoksa konserveden hallice mi olur içerdekiler ?

2)Havaalanından buraya ulaşım nasıl sağlanır ? istanbulu hiç bilmeyen birisine anlatırsanız sevinirim.

3) Bu mekan civarlarına gelince konser saatine kadar ne yapılabilir o civarda ?

4) Mekana yürüme mesafesinde uygun pansiyon/otel var mıdır uçuk fiyatlı olmayan ?

 
efendim burası taksimdeki bildiğin bronx. istiklal caddesinde paşabahçenin sokağından giriyosun terkos pasajının içinden geçiyosun. orda görürsün zaten. otel konusuna gelince, oralarda anca travesti otelleri oluyor hiç tavsiye etmem yerler adamı valla. ha bi de bronx ne küçük ne büyük orta karar bi yer. ama infected mushroom a küçük gelebilir. iğne atsan yere düşmeyebilir. konser saatine kadar da taksimde gez dolaş taksim candır.


  • suicides underground  (28.03.10 22:45:18) 
chillout hostel varmış ama ne yeri ne fiyatları konusunda fikrim var


  • yuto  (28.03.10 23:22:22) 
o konserde nefes almak zor olacak diye tahmin ediyorum. konser saatinden önce asmalı mescitte takılınız efendim. havaalanından (atatürk) havaşla istiklal meydanı ordan yürüye yürüye gidersiniz.


  • nl extreme  (28.03.10 23:26:33) 
-nefes almak muhtemelen işkence olacaktır. süper geniş bi mekan değil zira.
-taksim denildiği gibi candır neler yapılmaz yani eheh.
-havaalanından buraya şu şekilde ulaşabilirsin. havaalanından metrobüse binersin(hangi durağa denk geldiğini hatırlamıyorum)ordan mecidiyeköy de inip metroya binersin(korkma metro metrobüs e bi hayli yakın) taksim'de metrodan inersin ve sonrası yukarda anlatıldığı gibi paşabahçe vb vs.
- ya da havalanından metroya binersin, ordan metrobüse ordan mecidiyeköy'de inip tekrar metroya :P can sıkıntısına vesait değiştirirsin hem fena mı olur? :D
- valla mekana çok yakın değil ama pera rose filan vardı trt binasına yakın bi yerde travestilerin takılmadığı çok pahalı olmayan bi yer. ama ne kadar fiyat biçtiğinize bağlı bi oda için :)
  • madyb  (29.03.10 01:43:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.