[]

roaccutane

bunu doktor reçetesi olmadan kullanabiliyor muyuz?

doktor hangi durumlarda verir bunu?

hiç sivilce problemim yok. az bir şey siyah nokta ve gözenek var. ama rahatsız ediyorlar. etkisi olur mu?

 
Çok ağır bir ilaç. Birçok yan etkisi var. Doktor vermeden önce bazı tahliller vs. İstiyor. Eczane reçetesiz satmaz. Bir şekilde ulaşabilsen bile doktor onayı almadan kullanman baya bi sıkıntı çıkarabilir.


  • mg3929  (18.03.19 10:53:44) 
doktor hasta isteğine göre yazar mı peki?

ufak tefek siyah nokta ve gözenekleri yok eder mi?
  • hknty  (18.03.19 10:56:01) 
Doktorlar bunu yazmaya dünden meraklı. Daha geçen gün Göztepe EAH'ta doktora gittim. Yüzümde hiç sivilce yoktu ama daha önceden ağrılı kistik sivilceler çıkıp geçmişti. Bunu duyan doktor, direkt Roaccutane yazayım dedi. Yok, işim gücüm var, soyulmuş yüz ve çatlak dudaklarla ortalarda gezinemem diye zor ikna ettim başka bir şey yazdırmaya. Sonuç olarak, çoğu doktor bunu yazmaya çok istekli zaten. Ama sizin durumunuz için bence fazla ağır olur.


  • PhoenixRising  (18.03.19 11:02:25) 
Affedersiniz ama siz bunu kozmetik mi zannediyorsunuz?
Bu çok çok ağır bir ilaç öyle ufak tefek gözenek ve sivilceler için kullanılmayacak cinste bir ilaç. Karaciğerinize gareziniz var anladığım kadarıyla. Bunu reçetesiz almanız imkansız, ciddi bir sivilce probleminiz yoksa yazmazlar.

  • helena  (18.03.19 11:06:18) 
Yan etkilerinden biri de intihara meylettirmesi hatirlatayim.


  • allah yazdiysa bozsun  (18.03.19 11:10:06) 
Ankarada yeşil eczane diye bir eczane var. İnstagram sayfalarında gördüm karşılaştırmalı fotolar koymuşlar bayagı etkili görünüyor yaptıkları formüller. Roaccutanedansa böyle el yapımı ilaçları bir araştırın bence.


  • curukturpkokusu  (18.03.19 11:11:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.