[]

bütün insanları teke tek dövüşte öldürebilecek bir insan

dövüşler bire bir olacak ve taraflar tamamen kıyafetsiz ve silahsız olacak, her hareket serbest.

bu en iyi insanda nasıl bir özellik olmalı ki herkesi yenebilsin? mesela 200 kiloluk vücut geliştirmeci mi, sumocu mu, yoksa 90 kiloluk boksçu mu, karateci mi, muay thaici mi?

bu kişi boynu kırmaya mı odaklanır? kalbe veya beyne darbe indirmek için mi çabalar?

gladyatör savaşları şeklinde yapılsaydı zırhsız ve silahsız, nasıl tipleri görürdük?

 
Mortal kombat diyorsun yani. Öyle bir dövüşte, 2-3 maç sonra perte çıkar kim olursa olsun. Hadi diyelim 5 dövüş.

50 kglık bir adam 200 kiloluk sumocuyu yenebilir. Onu da bir boksör tek vuruşta indirir.
böyle böyle ortada dövüşecek adam kalmayacaktır.
  • neymis  (18.03.19 08:01:01) 
ip man


  • KendineAteist  (18.03.19 08:24:14) 
mortal'da insandan üstün/farklı savaşçılar da olduğu için street fighter kafası bu. B sınıfı gırla film var böyle. eskiden saygı, onur intikam için dövüşürlerdi savaşçılar, şimdi konsepti hapishanede zorla dövüşe uyarladılar.
eşleşmelerin random yapılacağını düşünürsek tamamen şans işi olacaktır sonuç. rakibi öldürmenin serbest olduğu bir dövüşte öylece saldıramazsın. savaşçı karşı tarafın stiline aşina olmadığı için sonuçlar her zaman beklenmedik olur. çok film izledim böyle bu işler bende.

  • hasmetizm 2046  (18.03.19 08:53:30) 
the raid filmini izle. bu konuda sanırım sanırım en gerçekçi senaryolardan birisi. istediğin kadar iyi ol, bir ton dayak yemen olası. sonuçta bir yerde tükenirsin.


  • Jesus Christ  (18.03.19 09:15:27) 
Bunun filmi vardı. Doa-dead or alive. Güçten çok tekniği iyi olanlar kazanıp çeyrek, yarı en sonunda da finale kalmıştı. Tabi bir b sınıfı filmden bilimsel çıkarım yapmak zor ama genelde teknik, güç karşısında üstündür.


  • iwasbornonamountainside  (18.03.19 09:21:43) 
200 kiloluk azmandan ziyade agility ve dodge'u yüksek martial arts ustası teknik bir adamın şansı daha yüksek olur. bruce lee gibi. ama sıfır hatayla dövüşmesi lazım, bir darbede indirirler.


  • sir gawain  (18.03.19 11:39:13 ~ 11:42:19) 
Boksör veya kickbox yapan biri avantajlıdır bence. İstersen 200 kiloluk vücut şampiyonu ol 60 kiloluk tüy sikletin eldivensiz tek bir burunda patlayan yumruğunda knock out olursun.


  • bos gezenin bos ustasi  (18.03.19 12:30:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.