[]

lazer epilasyon

Milyonuncu kez soruluyor biliyorum ancak ilk defa yaptıracağım araştırıyorum. Siyah tüy baya beyaz tenliyim bunun için klasik makine yeterli mi ? (Adini unuttum a ile başlıyor)

Hangi bölge için kaç seans gittiniz ? (Kaç ay sürdü? )

Ben koltuk alti icin gitmek istemiyorum önceliğim bölgesel gitmek ama maddi açıdan daha mi dezavantajlı? Siz bölge bölge mi gittiniz ? Tum vücut mu ?

Lazer olunca denize hiç mi girmiyoruz ?

Bi de lazer öncesi jilet vurduran yerler var, geneli böyle mi ? Ben jilet vurdurmak istemiyorum. Ağdami yapıp gitsem nolur ?

 
Alexandrite? Siyah tüy ve beyaz tene onu uyguluyorlar, mantıklı sonuçları var.
Alexandrite olunca hiç deniz yok. Zaten Mayıs-Haziran'dan sonra sonbahar gelene kadar seans yapmıyorlar ve güneşten korunmak durumundasınız.
Lazer öncesi her yer jilet yaptırıyor veya trimmer ile tüyleri kısaltıyor, tüyler kökten alınmaz. Yoksa lazer nasıl o tüyün kökünü yaksın? Lazer seansları sürdüğü müddetçe de ağda falan yapmamanız gerekiyor.
Tüm vücut olmak zorunda değil. Kol+bacak vs gibi kendi kombinasyonunuzu oluşturabilirsiniz. Tüm vücut deyip daha ucuz fiyat verdikleri de doğrudur.
Seans işi de sizin cilt ve tüy yapınıza bağlı, koltuk altı 7-8 seansta biterken mesela kol daha inatçı bir bölge, 3 yıl da devam etseniz o tüyler bitmeyi falan geçtim hiç azalmayabilir.
  • wish i could find a way to disappear  (18.03.19 00:44:04) 
1. Alexandrite evet. Beyaz ten siyah tüy. Lazerin en etkili olduğu kombinasyon.

2. Kişiden kişiye değişir.

3. Maddi açıdan bölge bölge gitmek daha dezavantajlı. Toplu fiyat daha uyguna geliyor.

4. Belirli bir süre su dahi değdirmiyorsun. Banyo falan yapılmıyor. Ayrıca güneşe de maruz kalmamalı.

5. Her bölgeye olmasa da çoğu yere jilet vuruyorlar evet. Ağda ile alırsanız lazerin bir anlamı kalmaz.
  • filipis  (18.03.19 00:54:59) 
Yukarida ki cevaplara ilave mutlaka her seansın sonunda kontrol seansı iste.


  • brnbrs  (18.03.19 07:25:13) 
o makine yeterli evet.

seans değişir ama ortalama 8 seansta sonuç alınıyor.

tüm vücut gitmek daha avantajlı her zaman.

ben başladığımda temmuz ayıydı. Öyle yazın seans yapmıyorlar diye bir şey yok. Aksine yazın kampanyalar falan bile olur. Ama güneşten korumak zorundasın tabi zor olabilir, o sana kalmış. yazdan hemen sonra başlarsan sonuç alman daha zor olur çünkü teninin bronzlaşmamış olması gerekiyor kesinlikle. Alex için konuşuyorum. ben denize gitmiştim ama güneşlenmedim hiç.

ilk seanstan önce jiletlemeni isteyeceklerdir. ama her seans öncesi jilet gibi bir şey de yok. önemli olan hiçbir zaman kökten alma yöntemlerinden hiçbirini kullanmamak. Ağdamı yapıp gitsem ne olur diye sorduğuna göre lazerin ne olduğunu biraz daha araştırmanı öneririm.
  • aquarium  (18.03.19 09:32:50) 
Ben tum vucut gitmedim ilk koltu altina gittim. Denemek istedim cunku ise yarayacak mi diye. 3 seans ama her birinin kontroluyle 6 seans surdu. Ilki bitince kil cikmadi bende sonrakiler hep ince sari nasil diyim kol tuyu gibi oldu. Ama sonra ciktikca lazer yaptirmaya devam ettim. Kalanlar var, kokleri guclensin yine gidicem.

Yuzume de yaptirdim. 2. Ye gitmedim bile. Cikmadi cunku. Siyah sekilde ciksin o zaman yine giderim.
  • wishmaythşngs  (18.03.19 18:34:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.