[]

mesaja 24 gün sonra cevap yazmanın manası nedir?

mesaj attigim bir kiz mesajima iki defa 15-20 gun zaman gectikten sonra cevap verdi. bu kiz antepte ise basladi. her iki defasinda antepe gelmeden haber verdim ve kalabilir miyim diye sordum. her defasinda varmadan once cevap verdi fakat evimde bakim var ama disarida goruselim dedi. ilkinde 15 gun sonra cevap verdi olsun sorun degil varmama zaman vardi ve ok dedim gorustuk. haftaya yine oradayim ben mesaji atali 24 gun gecmis dun cevap gelmis. bu ne simdi? 24 gun gecince insan yazmayi unutmaz mi? hadi takmadi diyelim o zaman omur boyu takma o mesaji aniden nerden aklina geliyo anaa mesaj vardi yazayim demek. zaten demis ki pardon cok yogunluk vardi yazamadim ve unuttum. ee birden nereden aklina geldi? bu napiyo sevgilisi var da beni gizli mi goruyo? istemem yan cebime mi? yoksa umrumda degilsin mi? manasi ne bunun? kizlar niye boyle?




 
Valla ben mesajıma 15-20 gun sonra dönen insana bir daha mesaj atmazdım. Ha sen atmışsın o da 24 gun sonra dönmüşse bir daha yazma bence. Belki dönem donem yedek listesinde yer açılıyordur ondan yazıyor olabilir.


  • Amaranta ursula  (17.03.19 22:33:09) 
yedek listesinde yer aciliyordur kismini anlamadim aciklar misin? ekli oldugum halde mesajim filtreleniyor mu yani?


  • Bugunvaryarinyokum  (17.03.19 22:35:13) 
Evli falan olabilir...
senin yerinde olsam cevap gelince konudan tamamen kopmuş-uçmuş olduğumu belli eden bişey yazarım, mavi ekran veririm ya da hiç cevap yazmam.

  • megalomaniac  (17.03.19 22:41:27) 
Yedek kulübesindesin ama fazladan bir yer varmış da oraya koymuşlar seni. Hani, maça dahil olman çoook çok uzak bir ihtimal.

Kızlar niye böyle'ye cevap: Yedek kulübesini dolu görmek yaşam motivasyonlarını arttırıyor.

Sana gelince: Birincide olayı göremeyip ısrarcı olman çok gurursuzca değil mi?

Ben bir ilave yapayım.

'Hayır' diyemeyen insanlar vardır. Direkt olarak Hayır diyemedikleri için davranışlarıyla ince ince 'Hayır' mesajı verirler.
Senin kız eğer 'hayır' diyemeyen insanlardansa 'ince ince' evresini geçmiş, 'artık 'kalın kalın' hayır mesajı veriyor da olabilir.
  • Mirket  (17.03.19 22:47:39 ~ 18.03.19 01:17:29) 
@mirket +1 bence de gururlu olmalısınız. Bu kişi sizi önemsemiyor belli ki, sizi önemsese o kadar yoğun işin içinde bile yazar. Empati yapın.


  • noeldayın  (17.03.19 22:53:53) 
Bu hesaba göre kıza sen hiç mesaj atmazsan kız sana 6 ay sonra mesaj atacak ve "slm nbr ;)" yazacak. Bence bu fırsatı kaçırma asdskktagjs


  • Hakan1980  (17.03.19 23:01:54) 
can sıkıntısı.


  • datnet  (17.03.19 23:22:28) 
Ben anlamadım. Kıza nereden mesaj atıyorsun? Telefondan mı? Telefondan atılan mesaja mı 24 gün sonra cevap veriyor? Pardon da cern’de atom altı parçacıklarıyla uğraşmıyorsa meşgul filan değildir. Sen biraz safsın kusura bakma. Ben olsam direkt kızı engellerdim. Yazmazdım daha da.


  • cemallamec  (17.03.19 23:50:47) 
Efsane olmus =D Ben boyle bisi yapsam amacim karsidaki kisiden kurtulup uzaklasmak olurdu.


  • superfluid  (17.03.19 23:59:19) 
Kız muhtemelen senden gelen her mesajda "yuh yine mi ya" diyordur. İstenmediğin halde mesaj atmayı bırak, bir de sende kalayım falan demişsin. Gururlu davran +1


  • ruhen hastayim ben  (18.03.19 00:13:28) 
ben duyurunu okumaktan bunaldım, sen yaşamaktan bunalmamışsın.

arkadaşlar yedek kulübesi yazmış ama yedek bile değilsin. canı sıkıldığında zaman geçirgeci olacak bir aparatsın. stres topu gibi bir şey yani. erkek olarak görülmüyorsun. hatta insan olarak bile görülmüyorsun. yoğunluk dediğin saat ile olur, 24 gün ne olum?

sana bir kez geç yazdığında derhal defterden silmen ve başkasına geçmen gerekirdi. başkasına geçmeyeceksen bile sil, hiç düşünme.
kapıda bekleyerek, yolunu gözleyerek bu işler yürümez. ya olur, ya olmaz. seninki "olmaz" kategorisinde.
  • tabudeviren  (18.03.19 00:27:30 ~ 00:32:42) 
sen yenisin galiba dicem de sen daha dünyaya yeni gelmişsin:)


  • nothing in my way  (18.03.19 00:47:37 ~ 00:48:08) 
seni istemiyor, yedek bile olamazsin onun icin, ayip olmasin diye yaziyor ama gec cevap veriyor ki anla da yazma bi daha diye. hic cevap vermese suclu hissedecek ayip olmus gibi hissedecek.

bende de var boyle bir kisi. ben kadinim. mahalleden biri var ara ara bana mesaj atar, bazen bana yuruyor bazen arkadasca konusuyoruz. ama nadiren konusuyoruz zaten. ben ona her seferinde mesafemi koyuyorum cunku erkek arkadasim var ona da soyluyorum hep. ama o yurumekten vazgecmiyor. rahatsiz oluyorum ama yazma artik da diyemiyorum ayip olur annelerimiz arkadas sayilir vs diye bir sey diyemiyorum. kendisi asla yedegim olamaz ki zaten ben asla kimseyi yedek yapmam cunku hem ayip ve cirkin bir sey hem de ben sevgilimden asla ayrilmam. herif beni aldatti yine de ayrilmadim.

o yuzden her yuzunuze gulen kiza yedekte tutuyor demeyin. bana yazmayan birine ben asla yazmam, yazana da ayip olmasin diye cevap veririm.
  • batlegolas  (18.03.19 03:05:54) 
ezik ve gurursuz olduğun için seni adam yerine koymuyor. o yüzden.


  • KaraSakall  (18.03.19 08:00:44) 
kardes dogru durust veri yok,kizla alakan nedir? millet red yemeye, itilmeye kakılmaya alışık. biraz veri sağla cevap verelim. ben onemsedigim kisi geliyorsa mesajına geç donerim mesela. duruma bakar,dusunurum vs. onemsiz biri ise hiç donmem ya da kisa surede musait degilim derim. Turkiye'de iliskiler kisitli,sinirli. 2 mesaj atmakla da yuzsuz olmuyorsun elbet. Bakma yazanlar yuzsuzluge oyle muptelaki her durumu yuzsuzluk sayiyor.

gec donme sebebi yedek kulubesinde olman olabilir tabii. baskasi varsa onu nereye saklayacagini dusunuyordur ve bu yuzden disarida goruselim diyordur.
ama burada veri yok adamlarin kafa soru sormaya bile yetersiz sen yorum istiyorsun. once muhabbet boyutun nedir, ayip olur olmazlik bi hal var midir? yazdin da ne dedin? mesela bana atiyorum martin 20sinden sonra musait misin diye mesaj gelse cevap vermem cunku belirsiz. mart 20 sonrasi ama ne zaman? ne bileyim? sen yine sabirla iletisim kur herkesle. cevap gelmedi diye kimseyi sikbogaz etme. asil yuzsuz onlar.

ben hayattaki en duskun oldugum kisiye 11 gun sonra donmustum. hicbir zaman da aninda cevap vermedim. mail yazismalarina zaman verilir. whatsapp chatinden bahsediyorsan ayri. o ergenlerin isi o zaman da yukaridakiler gibisindir sen de.

neyse uzulme mutsuz insanlarin oldugu yere de bu tarz sorular atma. quoraya falan yaz yukaridaki red muptelasi yuzsuzlerin yazdiklarini okuma.
  • ellerimusuyor  (18.03.19 11:05:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.