[]

Walkman

Merhaba

Kaset çalarım bozuldu. Nerede tamir ettirebilirim? Özellikle nerelere sormak lazım? Gördüğüm her elektronik alet tamircisine uğruyorum ama yapamayacaklarını söylüyorlar. Teşekkürler.


 
Marka ve modeli ile sorunu nedir ?


  • tunaktunaktun  (17.03.19 22:29:52) 
@tunaktunaktun Kaset oynatılıyor gözüküyor ama sadece cızırtı var. Benzer sorunları araştırdığımda lastik değişimi gerekebilir yazmışlar ama her yerde bulunmuyormuş. Bir de sorunun ne olduğundan emin olmadan lastik aramakla uğraşmak da istemiyorum.


  • Selektivite  (17.03.19 22:32:36) 
Şehir belirtilmemişse İstanbul'dur herhalde. Kadıköy'de her şeyi tamir ediyoruz diyen bir yer var. Tam şurada: goo.gl


  • kobuzchu kiz  (17.03.19 23:09:11 ~ 23:10:13) 
Kendimi 98 yılında sandım bir an güzel oldu..
Sirkeci Doğubanka gidebilirsin. Elektronik üzerine bir çok dükkan var.

  • heidi'nin dedesi  (18.03.19 00:42:29) 
Bu walkmen bir darbeye maruz kalmadi veya suya gurmediyse, az alkol ve pamukla teybin kafasini ve lastikleri bi guzel sil derim. Neyden sonra bu sorun basladi kismi onemli. Ha, 2.el ve gecmisini bilmiyorsan olasiliklar bi dunya. Yanlis adaptorle yakmis bile olabilirler devrelerini..


  • tunaktunaktun  (18.03.19 03:11:47) 
@kobuzchu kiz ozellikle sehir belirtmedim. Herhangi bir sehirden gelecek tavsiye bana yardimci olur. Tamir icin oraya ulastirabilirim.


@heidi'nin dedesi eskilerin yeri ayri ^^

@tunaktunaktun kendimize ait ve olabildigince dikkatli kullanmaya calisiyoruz ama boyle bir problemle karsilastik ><
  • Selektivite  (18.03.19 14:09:11) 
Özellikle şehir belirtmediyseniz Samsun'da mesela bunu tamir edebilecek bir sürü kişi biliyorum. Ama hiçbiri öyle kargoyla gelen ürünü tamir etmez. Yaşlı, aksi amcalar çünkü hepsi. Samsun'da bir arkadaşınız varsa ona ulaştırırsanız, onun üzerinden tamir ettirebilirsiniz. Ama Samsun'da olan şey İstanbul'da olmaz mı? Elbet vardır.

Yapamayacaklarını söyleyenlerin içinde yapabileceği halde uğraşmak istemeyenler de vardır. Elektronik tamiri yapanlara değil de antikacılara bir sorun. Onlar yapmazlar. Ama buldukları cihazları tamir ettirdikleri tamircileri oluyor genelde onların. Belki sizi o kişiye yönlendirirler.
  • windowsguvenlikduvari  (18.03.19 14:45:25 ~ 14:45:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.