[]

Tekel şikayeti cimer

Memlekette bir tekel var, geçen sene saat 00 civarı girip kuzenle cila nihayetinde iki bira alalım dedik. Neyse aldık kart uzattım, yav qardesim Z aldık kart olmaz dedi. Bizi de tanıyor sonra verelim dedik neyse tamam çekelim işiniz görülsün dedi. Yavşak. Kafalarda güzel girdim şifreyi aldık çıktık. Sonraki gün ben başka bir şehre yola çıktım, yolda hesaba bakayım dedim ne kadar kalmış. Ne göreyim, iki bira için 39 lira almış. Ulan o zamandan beri sinirleniyorum aklıma geldikçe.

Dün kuzenle konuşuyordum, gece gitti oradan bira aldı. Geçen sene olanları anlattım tekrar ben bunları şikayet edeceğim dedim. O da et zaten iyice zıvanadan çıktılar dedi.

Neyse cimere yazacağım. 00'dan sonra alkol satışını ve aldıkları parayı.

Kimliğim açığa çıkar mı?
Soyadım aynı olduğu için aileme sıkıntı olmasın şerefsizler.

Teşekkürler.

 
çıkar tabi tc kimlik numaranızla şikayet ediyorsunuz


  • argent dawn  (17.03.19 22:11:55) 
Fişini kontrol etseydin bunlar başına gelmezdi. Yani şunun için söylüyorum. O adam erken kapatsa cila için bira alamazsınız belki o saatte.


  • baal  (17.03.19 22:26:51) 
adam size gece 00'da bira satmış ama yandaş gibi cimer'e şikayet ediyorsun. aferin şikayet et de bi daha hiç bira satmasınlar


  • lazarus19  (17.03.19 23:13:36) 
tam bir karaktersizlik örneği. arkadaşım o birayı alarak suçu sen de işliyorsun, sadece satan değil. adam belki yanlış girdi tutarı farkında değil, adamla konuştun mu da şikayet ediyorsun

hem adamdan yasal sınırı geçip bira alıyorusn, götün yemiyor adamla kapışmaya gidip şikayet edicem diyorsun.
  • oscar  (18.03.19 07:00:47) 
adamın ne suçu var onu anlamadım. adam o birayı sana satarak 30.000 liralık cezayı göze alıyor o cezayı göze alıyorsa üstüne o farkı da koyuyor. Adamın suçu sizi önden uyarmamak olmuş yoksa çoğu tekelin yaptığını yapmış adam. Bende askıda kalıp gece aranıyorsam genelde adamlar zaten o fiyatlara veriyor ve uyarıyor bu saatte veriyorsam bira bu fiyat işine geliyorsa sende eyvallah deyip alıyorsun. yada cilanı evde çay ile yapıyorsun.


  • IcedFlames  (18.03.19 10:29:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.