[]

Dışlanmak

Insanlarla ilişkilerimde hep elinden geleni yapmaya çalışan,fedakarlık yapan,karşısındakinin mutluluğunu daha önde tutan bir insanım.Ama buna rağmen saygı,sevgi,sadakat hiç bir şey görmüyorum.Ilişigim kesildiğinde o kişi tarafından kötü anılıyorum.Kötü de anılınca gerçekten kendimi salak gibi hissediyorum.Sanki karşı taraftan bir menfaat bekliyormuşum ama babayı almışım gibi gözüküyor,ama gerçekten fedakarlığım tamamen kendimle alakalı
Arkadaş ortamı olsun,iş yeri ortamı olsun en sonunda hep dışlanıyorum.Dedikodu yapan,birbirinin kötülüğünü isteyen,birbirlerine nispet yapan insanlar 5 dakika sonra kakara kikiri takıliyorlar,ben bunların hiçbirini yapmadığım halde insanlarla ilişkilerinde sorunluymuşum gibi gözükmek beni deli ediyor.
Bundan sonra gireceğim ortamlarda kendimden ödün vermemeye,samimiyet aramamaya,öylesine ilişkiler kurma konusuna çok dikkat edeceğim.
Bunlar hariç tavsiyeleriniz var mı

 
kadınlardan uzak dur.


  • redskull  (17.03.19 18:59:49) 
kimseyle muhatap olma senle muhatap olanlara da tek kelimelik cevaplar ver bunu yapamazsan aynı şeyleri yaşamaya mahkumsun


  • çekmediğim dert çile kalmadı  (17.03.19 19:12:39) 
Siz geçen ay işyerinde kavga etmiştiniz heralde. sevgiliniz arkanızda durmamıştı yanlış hatırlıyorsam. Bence insan ilişkileri konusunda biraz zayıfsınız.

Bence yardım alın.
  • komando kani var bende  (17.03.19 19:37:33) 
günümüzün sosyalleşme anlayışı böyle maalesef. bir masada oturdugunuzda sohbet hep dedikodu, kötüleme.. ama sohbete katılmadığınızda aa bu da hiç konuşmuyor biraz çekingen mi ne diye adlandırılıyorsunuz..


  • gameofannen  (17.03.19 21:12:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.