[]

bu fit vücuda ne kadar sürede ulaşılır?

www.instagram.com

bu arkadaşımızdan bahsediyorum, bugün vefat etmiş, allah rahmet eylesin
1.88 boyundaymış, valla bende de aynı boy var benimde böyle olmam gerekiyor :D

95 kiloyum. biraz göbek var yani. bu arkadaşa yakın bir görüntüye ne kadar sürede ulaşabilirim?

2 yılı aşar mı?

 
bu abi temiz 90 kilo var, yağ oranı da %9-10 falandır herhalde. Elindeki imkanları bilmiyorum ama 2 yılı aşar gibi görünüyor. 2 yıl boyunca dakik idmanlar, düzgün beslenme, sağlam uyku, az stres... zor iş başkan.


  • reavelyn  (17.03.19 16:33:59) 
Denesene ne kadar sürede yapabileceğini anlamak için. Süresi sana bağlı.

1 yılda yapabileceğin söylendiğinde evet biraz motive olursun ama iş bunda bitmiyo. Senin iç disiplinin, yaşam tarzın, karakterin önemli. Belirleyici olan bunlar.

Diyelim ki 2 yılda da yapamadın, ne kaybedersin? Yap da 3 yılda yap. Olmadı 5 yılda yap. Önemli olan yapmak, ağırlık çalışmak, sormak, öğrenmek, kendini ve bu sporu keşfetmek.

Uzun vadede bu vücuttan çok daha iyisini elde edeceğinden eminim. Sonuçta Serdar Aktolga vücudu değil bu. Sıradan bi vücut geliştirmecinin yapabileceği bi vücut.
  • (s)AINT  (17.03.19 16:38:33) 
supplementlerin fark ettirecek bir ek desteği olur mu bu süre aşamasında?

o konuda supplemente de ciddi bütçe ayırabilirim de o yüzden soruyorum
  • tamamhosdiyonda  (17.03.19 16:41:43 ~ 16:41:57) 
Takviye gıdaları abartmamak gerek. Proteini de yağı da karbonhidratı da zaten yiyerek alabiliyosun. Çok önemi yok.

Kreatin alman iyi olur. Balık yağı ve multivitamin takviyesi de iyi gelir. Zaten en ucuzu da bunlar. Kreatin, balık yağı, vitamin. Haftada iki gün balık yiyosan balık yağına da gerek yok hatta.

Ağırsağlam Yüksel’in detaylı bilgi verdiği videolar var YouTube’daki ağırsağlam kanalında. Diyetisyen kendisi.
  • (s)AINT  (17.03.19 16:50:45) 
Genetik mirasta bir sıkıntı yoksa, sağlam ve bilinçli bir program ve yaşam tarzı ile bir buçuk yılda olur.


  • Mirket  (17.03.19 16:51:39) 
inşallah ya 1.5 - 2 yılda halledebilirsem süper olur valla


  • tamamhosdiyonda  (17.03.19 20:01:38) 
Profesyonel destek alman lazım. İki yıl debelenip bir arpa boyu yol katedememiş çok adam gördüm.


  • Mirket  (17.03.19 22:33:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.