[]

Chrome sekmelerinde yavaşlamayan laptop tavsiyesi?

Sadece internet amaçlı, ekranı minimum 15.6" (oyun oynamayacağım) notebook alacağım fakat bu konularda çok tecrübem yok. 30 sekme bile açtığımda yavaşlamaması donmaması lazım, nasıl bir laptop olmalı ? nelere dikkat etmem gerekiyor?

Not: herkes " RAM " diyecek diye tahmin ediyorum ama sanki o tek başına yetmiyormuş diye duydum.


 
Ssd ve ram gerisinin hiçbir önemi yok. Yüksek belleğin olursa sekmelerin hepsini bellekte tutabilir. Yazma okuma hızı da yüksek olursa tıkladığın an açılır Chrome.

Modern laptopların hepsi böyle zati. Hadi abartalım 16gb ram olsun alette. Yoksa da sorun değil sonradan alıp takabiliyorsun.
  • bos gezenin bos ustasi  (17.03.19 13:46:58) 
cihazdan çok eklenti azaltmaya bak


  • mayeskuel  (17.03.19 13:55:18) 
  • Arthur Dayne  (17.03.19 14:20:27 ~ 14:22:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.