[]

Duvarda beyaz küf

Merhaba,

Yatak odamızda duvarda bir küf sorunumuz var. Binanın o cephesinde bir terleme sorunu var, düzenli olarak evi havalandırmazsanız duvarlarda nem oluşuyor. Kış boyunca hava soğuk olduğu için çok fazla havalandırmadık haliyle.

Bir yerde el büyüklüğünde bir alanın boyası kabarmıştı. Temizlikçi abla duvarları sileyim derken yanlışlıkla boyasının kırılıp dökülmesine sebep olmuş, altından bayağı çimento kısmı görünüyor, onun da üstünde beyaz tüy gibi küf çıkmaya başladı. Dün geceden beri sürekli çamaşır suyula silip kuruluyorum ama sürekli yeniden çıkıyor.

Odayı yeniden boyatmaya karar verdik ama 2 gün sonra tatile gidiyoruz. Dolayısıyla boya işi bir 10 gün beklemek zorunda. Bu süre zarfında geçici bir çözüm önerisi olan var mı?

 
O küfün kaynağını, yani rutubetin kaynağını bulup yok etmediğiniz sürece o küf orada olacak ve yapacağınız boyayı eninde sonunda kabartacaktır. Bir süre boyasız kalıp hava almasında fayda var.


  • Mirket  (16.03.19 22:24:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.