[]

Güzel olana bakma durumu

Ama böyle aralıksız, inceleyerek bakmak durumu. Kendimi alamıyorum arkadaşlar. Güzel bir yüz, burun, çene saçlar yahut ayak bilekleri görünce uzun uzun bakmak istiyorum, mani olamıyorum.

Fakat şüphesiz bu durum memleketimizde büyük sorunlara yol açabilir. Yine de duramıyorum.

Siz nasıl bakmadan durabiliyorsunuz?

Not: Hiçbir cinsel şey düşünmeden, sadece güzel olana duyduğum hayranlıkla olan bakışlarımdan bahis ediyorum. Başka hiçbir amacım yok.

 
Medeniyet dediğimiz şey itkilerimizi denetleyebildiğimiz kadar gercekleşiyor. Bakma isteği medeni bir insanin en kolay deneteleyebildiği sey, üstelik cinselliğin şiddetini de barındırmiyorsa. Başımızı çeviriyoruz. Bu kadar.


  • velvetmorning  (16.03.19 23:06:12) 
ben hiç zorlanmıyorum, beğendiğim birine bakışım maksimum yarım saniyedir, bundan uzunu tacizdir benim için.

tabi biraz da fotoğrafik hafızamın iyi olmasından kaynaklı olabilir.
  • killerbee  (16.03.19 23:11:27) 
Bak abi,güzel olan her şeye insan hayvan resim mesim farketmez bakılır yani sıkıntı yok. Ben bakıyorum ve hiç durdurmak istemiyorum kendimi. Dışarıda da bakarım göz göze geldiklerimiz olunca kafamı öyle hemen çevirmem, instagram'da uzun uzun bakarım, hatta burada ifşa yaptıklarında bile uzun uzun bakarım :)

Güzelolanherşeyebakılır
  • eazy  (16.03.19 23:14:44) 
estetik olan her şeye bakarım. Hatta kadınlara erkeklerden daha çok bakarım. Ama taciz boyutuna getirmem, samimiyetim varsa güzel olduğunu da söylerim.


  • damla sakızlı dondurma  (16.03.19 23:19:01) 
durmuyorum, bakıyorum


  • dafuq  (17.03.19 13:41:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.