[]

gaffar okkanın şehit edilmesi sonrası

akp onun halka yaklaşma stratejisini neden sürdüremedi? veya sürdürmek mi istemedi? bunu neden düşündün derseniz bugün baktığımızda hala devletle halk arasında keskin bir sınır görebiliyoruz bu yüzden böyle düşündüm.

not: strateji kelimesine takılmayın gaffar okkan olması gerekeni yaptı elbette.


 
Gaffar Okan zaten hizbullah-derin devlet iş birliğiyle öldürülmüş bir insan. Öldürdükleri bir insanın yerine neden benzerinin atanmasına izin versinler ki?


  • ciagra  (15.03.19 22:18:54) 
Halka yakın olmadığına nereden kanaat getirdiniz.
Ben aynı yaklaşımın sergilediğini az biraz görmüş oldum. Bu biraz da devleti temsil eden kişinin isteğine, kabiliyetine bağli.

  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (15.03.19 23:10:19) 
Gaffar müdürle çalışmış amirlerim, meslektaşlarım vardı Ankara'da ve Erzincan'da.

Birinci ağızdan söylenen genel olarak rahmetlinin meslektaşları tarafından çok sevilmediği, memurunu şehir insanına ezdirip küçük düşürdüğü ve istihbarat olduğu halde önlem alınmasını istemediği için şehit olduğu. En az 10-12 farklı kişiden duydum bunu. Söyleyenlerin meslek tecrübesi en az 20-25 seneydi.

Pantolonu tozlu bir memuru vatandaşın içinde çocuk gibi azarladığı gibi hikayeler çok duydum.

Şehit edilince çok büyük kahraman ilan edildi biraz da. Ama bölge halkı onu polisle kendi arasında kalkan olduğu için seviyordu. Diyarbakır'da görev yaptım, şurda kaç zamandır yazıyorum bilen bilir ne milliyetçiyim, ne ırkçıyım. Bildiğin sol fikirli biriyim. 7 yaşında çocuk ekip otosuna taş atıyor Diyarbakır'da. Öyle bir ortamda halka kendini sevdirmeye çalışmak asla önceliğin olamaz.

Çözüm sürecinde de aynı yol izlendi sonrası hendek operasyonları oldu. Bizim yerimizde getir en hümanist ülkenin kolluk kuvvetlerini koy o memlekette gene de kan gövdeyi götürür. Çok derin sorunları var Diyarbakır'ın, şefkatle falan düzelmez, düzelmedi de.
  • bos gezenin bos ustasi  (16.03.19 00:57:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.