[]

Comfort paket 3.16i alinir mi?

www.sahibinden.com

Golf e vermek istemiyorum onca para. Boyle bisi alayim soft bi yazilimla keyifli olur diyorum.

Alinir mi ne dersiniz?
Bmw 1 de olabilir onerir misiniz?

Bi de volvo s60 t4 ler var. Nasil bilirsiniz?

 
3.16 bilmiyorum ama 2 yıl f30 3.18 kullandım. bunun 1500 cc olanı. 3 silindirli bmw. alınabilir, benimki içeriye fazla gürültü alıyordu. bunun bir de kazası varmış, bari emsallerine göre fiyatı uygun mu?
bir de bmw'de sadece pakete bakma, aynı paket donanıma göre çok farkettirebiliyor. iyi donanımı olanlar da zaten mutlaka yazarlar. harman kardon, navigasyon, elek koltuk hafıza, aklıma gelen önemlileri. cruise control ve katlanır aynalar gibi basit şeyler senin için önemli ise almadan önce arabada olduğundan emin ol.
volvo denemedim.
  • panamera  (15.03.19 21:27:26) 
bu söylediklerinden en mantıklı alınabilecek araba bmw 3.16. 1 serisi a serisi gibi bmw olduğunu hissettirmiyor. volvo s60 t4 bmw tadını vermez. ancak ilandaki 3.16 piyasasına göre fiyatı düşük kazadan başka sorunu var mı? öğrenmek lazım. eğer araç sağlamsa fiyatı gayet uygun.


  • mikahakkinen  (15.03.19 23:20:43) 
daha önceki başlıklarından birinde 2013 modele kredi çıkmaz mı yazmışsın. öncelikle mümkünse özellikle bu dönemde kredi çekerek araç almamanı öneririm. sebebiyse faizlerin bikaç ay içerisinde düşeceğini düşünüyor tüm ekonomistler ve finansal yapılar. şu an çekersen fazladan para ödemek zorunda kalacaksın.

2. husussa krediyi çektiğini varsayıyorum. bu aracın şanzumanında veya motorunda bi sorun çıkarsa toparlayamazsın. arabayı aldıktan sonra kendin için bi hareket alanı bırakmazsan ülke ciddi bi krize girerse sen de ülkeyle birlikte batarsın ve aldığın aracı çok daha uyguna vermenin derdine düşebilirsin.

türk insanının en büyük sorunu ihtiyacı olmayan şeyleri kendini inandırarak ihtiyaç haline dönüştürmesidir. bugün baktığında öğrencinin cebinde bile iphone 7-8-x görebiliyosun. ihtiyaca yönelik hareket etmeye çalışmanı öneririm.

kendine dön bi sor aslında ihtiyacın olan ürün ne? bence çok fazla uçup başını derde sokma ama tabi karar elbet yine senin.
  • johnnie w lker  (15.03.19 23:25:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.