[]

basvurmadigim halde sandik gorevlisi olmam

az once karakoldan aradilar (numarayi google'ladigimda karakol numarasi cikiyor) sandik gorevlisi olduguma dair. fakat ben herhangi bir basvuruda bulunmadim. boyle bir durum yasayan var mi?

o gun calistigimdan dolayi katilma sansim da yok iptali icin ne yapmam gerekiyor?


 
buna devlette “re’sen” görevlendirme deniyor. itiraz mümkün değil. hakimi ikna edebilirsen ve başka birini bulursan belki devredebilirsin. yoksa sağlam cezası var.

memursan bunlar geçerli.
  • alperz  (15.03.19 17:57:06) 
ozel sektorde calisiyorum. karakoldaki arkadas dilekceyle ilce secim kuruluna basvurman gerekiyor dedi. yazdilar diye seve seve gorev almam mi gerekiyor yani? iptali zor mu diyorsun?

bir de 'sandik kurulu secmen uye olarak atanmis bulunmaktasiniz' diyor. bu partiden bagimsiz ysk gorevlisi olacagim anlamina geliyor degil mi?
  • seksli harf  (15.03.19 18:29:16) 
Beni bi partide çalışan işgüzar tanıdıklarım yazmıştı. Haberim olmadan görevli olmuşum. Ama sıradan bi insanım ve parti işiydi yani. Gitmedim ben. Sadece gidip oyumu kullandım


  • Nature Works  (15.03.19 18:51:02) 
gitmeyince yaptirimi yok mu? bence vardir.

bir de ysk gorevlendirmis beni parti gorevlisi falan olarak degil. ben mi yanlis anladim.

bu arada parti uyeligim de yok.
  • seksli harf  (15.03.19 19:06:59) 
sandıkta görevli olanlardan biri sandık başkanıdır. sandık başkanı muhakkak devletin memurudur. onun dışında 3-4 kişi parti görevlisidir. partilere başvurular sonucu onlar ysk'ya bildirir falan. bir kişi vardır ki adı memur üyedir ama devlet memuru olmasına gerek yoktur. herhangi bir vatandaş olabilir. gitmemenin cezası olabilir, gidersen 150₺ gibi bir ücret alırsın.

ha neden hiç alakası olmayan birine vermişler, bilmiyorum. random vatandaş mı seçiyorlar? iptali için hakime gidiliyor. ama imkansız değil, yurtdışına gidiyor olacağım diyip iptal edenler gördüm. sizinki gayet geçerli bir sebep.
  • metrobus yoluna kacan angus  (15.03.19 21:55:30) 
memur bulamadılarsa piyango sana çıkmış demek ki. kolay gelsin. işyerinden imzalı kaşeli bilmemneli bir şekilde "şu kimlik numaralı şu kişi firmamızın personeli olup şu tarihte mesaisi vardır" gibisinden bir yazı belki işine yarar. sen pazartesi ilçe seçim kuruluna git. anlat durumunu.


  • alperz  (16.03.19 10:02:03) 
bir parti gorevlendirmesi degil yani yanlis anlamadim degil mi? ysk partiden bagimsiz gorevlendirmis?


  • seksli harf  (16.03.19 15:04:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.