[]

Sınıf İçinde Yüksek Ses Verecek Hoparlör

Efendim merhabalar, öğrencilerime sınıfta çeşitli materyaller dinletmek istiyorum fakat taşınmasının da kolay olması gerekiyor. Ben satın almadan önce size sormak istedim. Acaba piyasada satılan ve bomba diye tabir edilen ürünler iyi ses verir mi? Yoksa jbl gibi ürünlere mi yöneleyim.

Sınıfta 25 kişi var ve hep suspus değil çocuklar. Fısıltılar olacak tabi dinleme yapılırken. Demem o ki ürün biraz güçlü ses vermeli ki öğrenci seslerini bastırabilsin.

Aliexpress, amazon gibi firmalara da yönlenebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not: bluetooth olacak ve kaba olmayacak

Peşinen teşekkür ederim.

 
Güçlüleri de var ancak pahalı tabi. Sony'nin çift speakerlı bir tanesini denedik arkadaşta vardı, baya müzik seti gibi. Duyulur bence.


  • bos gezenin bos ustasi  (14.03.19 23:25:44) 
Anker'in bluetooth hoparlörünü kullanıyorum. Hem sesi yüksek ve kaliteli hem de şarjı inanılmaz gidiyor. Daha doğrusu şarjı gitmiyor. Elektronik cihaz konusunda hayatımda verdiğim en doğru karar diyebilirim.


  • nickfury  (15.03.19 00:58:20) 
mifa a10 alabilirsiniz aliexpress üzerinden.


  • aylakadam  (15.03.19 01:52:00) 
www.akakce.com

Grundig gsb 150, çift taraflj 3x4 hoparlör , bluetooth, şarzı uzun, arçelik garantisi vs. Ses baya iyi, sınıfta kullanıyorum son sese bile getirmiyorum. Sigara paketinden çok az daha büyük
  • insomnia  (15.03.19 08:02:23) 
şu işini görür.
3-4 yıldır kullanıyorum. mis gibi vallaha.
urun.n11.com
  • teritori  (15.03.19 08:54:11 ~ 08:54:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.