[]

Orta kulak iltihabı

Bu lanet hastalığa yakalandım. Sol kulağım tamamen kapalı. Dünden beri ilaç kullanıyorum. Bu ne zaman geçer? Kalıcı bir problem yaratır mı kulağımda? Çok rahatsızım ve korkuyorum :/ daha önce bunla baş edebilen oldu mu?




 
antibiyotiklerini düzenli kullan, en son ilacı içmeden tekrar doktora git, biraz inatçı bir hastalık, bir doz antibiyotikle geçmeyebiliyor. kontrol şart.


  • killerbee  (14.03.19 21:06:26) 
Ben de gecen duyuru actim ayni dertten, gecmis olsun. Antibiyotik sonunda doktora git evet. Ben kontrole gittigimde iltihabin gecmemis oldugundan endise ediyordum ama gecmis, tikaniklik vs biraz daha surebiliyormus. 3. haftadayim, gecti sanirim artik.


  • bxgx  (14.03.19 21:10:37) 
kucukken gecirdim, 2-3 hafta surdu atlatmam. malesef kulagim hicbir zaman eskisi gibi olmadi mesela dalmayi cok severdim ama bu hastaliktan sonra dalamamaya basladim, 2-3 metrenin altina inince agri yapiyor. bir de grip olmadan once mutlaka o kulagim tikanmaya baslar ve grip suresince hafif tikali durur, acilmaz. onun disinda isitme testine falan da girdim bir problem bulamadilar.
gecmis olsun, boktan bisey.

  • cooperr  (14.03.19 21:44:51) 
Sakın aksatma tedavini. Bir doz antibiyotik yeterli tedavi olmuyor genelde doktor kontrolünü aksatma. Bir de beraberinde dekonjenstanlar verirler. Burnunun tıkanmasına izin verme. Ayrıca sümkürme işleminden mümkün olduğunca kaçın. Östaki borunun açık kalmasını, çalışır durumda olmasını sağla. Bunun için sakız çiğneme+boyun egzersizleri yap. Soğuktan kafa bölgeni korumaya çalış. Ben çok çektim...


  • creedwar  (14.03.19 23:41:52) 
1 ay önce ilk defa yaşadım. seninkinden daha acı vericiydi. iltihap kurutucu antibiyotik + damlalarla çözüldü. kbb'ye git


  • avatar is back  (15.03.19 00:06:58) 
Küçükken geçirmiştim en son. O zamandan beri askerde geçirdim birde. Antibiyotik tedavisi verdi fakat kutu yeterli gelmeyince önemsemedim, 3 ay daha etkileri devam etti ve geçti. Birkaç gün önce yine 1-2 günlükte olsa nükseder gibi oldu fakat geçti. Bakteriyel hastalığı bir kez geçirince nüksetme olasılığı artıyor maalesef.
Bu arada hastalık geçsin diye antibiyotike fazla yüklenmeyin bu sefer barsak hastalıklarınız ortaya çıkar.

  • filipis  (15.03.19 02:30:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.