[]

marketler kolileri satıyor mu

marketler işleri bittiğinde kolileri atıyor mu, satıyor mu, kağıt toplayanlara mı veriyorlar, kaça satıyorlar? koli istiycem de eğer maddi getirisi varsa bunların ayıp etmiyelim.




 
ihale usülü satışa çıkartıyor, bim, a101 falan.

hatta kavgasını gördüm televizyonda, ihale alan adam; bim çalışanı müşteriye koli verdi diye saldırmıştı.

tabi elbet vermeyenler de vardır ufak ölçeki işletmelerde.
  • killerbee  (14.03.19 18:32:25 ~ 18:32:56) 
Belirli günleri oluyor, hepsinin yanında kağıt atık yeri var. Oraya atıyorlar genelde. Kağıtçılar tabi işi bildiği için hemen damlıyorlar ama yetişirsen alabilirsin. Ben bir defasında direk rafa dizdikten sonra istemiştim 4-5 koli almıştım.


  • throw down the sword  (14.03.19 18:39:09) 
2-3 gün önceden gidip durumu anlatırsan yardımcı olurlar.


  • Wasking  (14.03.19 19:07:39) 
taşınırken şok markete rica etmiştik ayırmışlardı, özellikle sürekli gidip geldiğin kasiyeri vs. tanıdığın yerse yardımcı olurlar. Ama "şu gün mal geliyor akşam atıyoruz" dedikleri günün akşamı gitmen lazım işte.


  • nhk ni youkosu  (14.03.19 19:50:40) 
bim'de market içinde topladıklarıı bir yer var. oradan ücretisiz alabiliyorsun. aynı şey metro markette de var. konum: ankara


  • helenart  (14.03.19 19:59:21) 
Tasirinken çeşitli marketlerden koli istemiştim 3 5 tane istersen yardımcı olurlar


  • all girls dream  (14.03.19 20:06:51) 
buyuk marketse depo kismina/mal giris cikis kismina dogru bak, genelde konteynerlere atarlar, guvenlik varsa onla da konusabilirsin


  • jedilance  (14.03.19 21:59:24) 
bazı karton kolilerin depozitosu oluyor onları kendileri ayıklıyorlar bunun dışında kalanları ya atıyorlar ya da kağıt toplayanlara veriyorlar.
siz isteyin ellerinde varsa ucretsiz verirler genelde.

  • ezkaza  (14.03.19 23:32:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.