[]

Normalde kafaya takmadığımız şeyleri takıp insanlardan nefret etmeye baş...

lamak klasik herkesin yaşadığı gün yorgunluğu mudur yoksa depresyon dedikleri böyle bir şey mi?




 
Benim öldürme, katliam çıkarma, böyle silahla tarayıp kanların fışkırdıgını görme isteğim vardı ek olarak depresyon dediler


  • fıytfıyt  (14.03.19 14:58:49) 
ruh hastalari boyle dusunur. ben psikolojik sorunlar yasadim ama kalkip da birgun insanlardan nefret ettigim olmamistir. dusunen varsa gitsin tedavisini olsun.


  • Leonardo~Da~Vinci  (14.03.19 15:15:25) 
öyle bir şey.
herhangi bir şeye karşı nefret duyuyor olmak zaten çok yorucu ve zararlı kişinin kendisi için. ayarı iyi tutturmak lazım. tepki göstermek, konuşmak lazım böyle kişilerle.
kendini ve hayatındaki insanları affetmen, haklı haksız ayırmadan özür dilemen seni hafifletecektir.

dün izbana biniyorum esbaş'dan, ergen liseli bi erkek ile yanında kız, eleman kokulu kocaman bir puro içiyordu peronda. kakara kikiri takılıyorlar. yanında onlarca insan varken kimse de abijim sen nabıon dememiş. neden sigara içiyorsun diyerek yanında güvenliğe seslendim. güvenlik uzakta olduğu için 3-4 bağırış sonra anca duydu. alın bunu puro içiyor al al al dedim. yürüyüp işime baktım. çocuğu duvardan duvara da vurabilirdim ama tepkimi medenice gösterip işime baktım.
emekli albay modu iyidir.
durakta sigara içenleri de önce merhaba der sonra kibarca uyarırım hep. herkes benim gibi olsa insanlar yanlışını anlar, aykırılıklarını, uyumsuzluklarını düzeltir.
  • hasmetizm 2046  (14.03.19 15:15:47) 
Abi yıllardır depresyondayım ama pek nefret etmedim . Nefret öfke bunlar kontrolü gereken hisler


  • photo85  (14.03.19 15:59:37) 
Çıkışta başka ortamlarda kafa dağıttım, geçti şimdilik gayet keyifliyim :-) yine takmayan halime geri döndüm

Ya bu duyuruyu yazdığımda tüm insanlardan nefret ediyormuşum gibi algılanmış da o kadar uzun boylu değil bendeki olay neyseki. Bakalım yarın sabah nasıl hissetcem. Yine aynısı olursa kabahati okulda bulcam :-)
  • windows95  (15.03.19 02:31:19) 
@fıytfıyt depresyon değil okb'nin obsesif kısmı oluyor o. ben de çok sık cinayeti düşünürüm.

@windows95 insanlardan bir süre uzaklaşın, hala bir şeylere karşı nefret gibi yoğun duygular hissediyorsanız yardım alın derim.
edit: sonraki yorumunuzu görmemişim. monotonluk yorar insanı. doğrudur.
  • QweAsdZxc  (15.03.19 02:47:45 ~ 02:49:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.