[]

Hoşlanma veya ilan-ı aşk yardımınız lazım

İyi akşamlar hepinize.
Bir iki aydır aynı işyerinde çalıştığım bir kızdan ciddi anlamda hoşlanıyorum.(Aynı işyeri - farklı şirketler şeklinde yani outsource olarak çalışıyorduk.) Şimdi bu kız bizim şirkete geçiş yapıyor ama aylarca aynı projede olmayacağız anlamına geliyor.
Kırk yılda bir birinden aşırı derecede etkilenmişken harekete geçmek zorunda hissediyorum. Şuanda kızın benimle ilgili tek düşüncesi muhtemelen iyi bir insan olmamdır yani aşk vs. bir düşüncesi yoktur bundan eminim. Bir yandan da olumsuz cevap verdiğinde aynı şirkette olmak sorunlu bir sonuç olacaktır. Kız gördüğüm kadarıyla bayağı çekingen yani komplekse girmese bile bana sormak istediği bir şeyi artık sormaktan çekinebilir ve huzursuz olabilir en basitinden. Şimdi size

sorum 1: Açılmalı mıyım veya harekete geçmeli miyim? Yoksa aynı şirket içinde fol yok yumurta yokken fazla mı riskli?
sorum 2: Harekete geçdiyorsanız ne yapmalıyım? Bu konularda sıfır tecrübe durumdayım bir strateji mi uygulamak gerekiyor yoksa direk karşısına geçip konuşmalı mıyım bilmiyorum.

 
elleme, ellersen bozarsın


  • biryıldızkaydı  (13.03.19 22:54:47) 
@Coyote
Strateji bence de çirkin ama ilişikiler içinden geldiği gibi yaşanamadığı için belli kurallar olduğu için öyle yazdım.
İşte o zaman geçirme faslı olmayacak gibi yada çok uzun br süre doğru dürüst karşılaşamayacağız bile. Hadi karşılaştık diyelim ne yapmalı diye soruyorum aslında hadi gel kahve içelim mi diyeyim? O zamanı nasıl bulucam?
  • amusan  (13.03.19 23:07:00) 
Aynı iş yeri sıkıntı valla. İlle de açılacağım diyorsan bi şekilde numarasını bulunca ya da denk gelince kahve içmeyi teklif et. Cevaba göre hareket edersin artık.


  • Amaranta ursula  (13.03.19 23:11:11) 
"bugün hava çok güzel, iş çıkışı bi kahve içsek mi?"


  • bxgx  (13.03.19 23:16:48) 
Yani ben bu durumlarda sunu dusunuyorum bu kadinla arkadas olmak gibi bir amaciniz yok, yeterince arkadasiniz vardir zaten olup ne yapacaksiniz dolayisiyla sizi reddederse kaybedecek bir seyiniz yok. Stratejik davranmak suretiyle ben de adim atin derim. Bir gorustugunuzde kahve icmeye davet edin ne bileyim artik o kadarini duruma gore degerlendireceksiniz ama sakin yok rahatsiz olur yok arkadasligini kaybederim demeyin zaten bir seyi degilsiniz su adamada.


  • kassiopeia  (14.03.19 00:11:37) 
Açılmayın da hissettirin. Bazen kadınlar hiç ilgisi olmadıkları bir kişinin ilgisini fark ettiklerindr yani radarlarına girdiklerinde ilgi duymaya başlıyorlar.


  • landho  (14.03.19 05:29:23) 
kahveye davet edip sohbet edin
gönlü varsa olur zaten

  • superb  (14.03.19 14:14:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.