[]

bu insanlar çok genç durmuyor mu? nasıl?

www.instagram.com

www.instagram.com

ferman 40 olacak

gaye 34 yaşında

ikisi de 26-27 gözüküyor

bu genetik mi sizce? çünkü ekstra bi şey yaptıklarını düşünmüyorum.

 
o kadar genç durmuyorlar. bizim gibi çökmemelerinin nedeni kendilerini yıpratmamaları. bizim gibi sabahın köründe işe gidip köpek gibi çalılıp dönmüyorlar, bu ay nasıl idare edicem diye dertlenmiyorlar.


  • candide  (13.03.19 19:42:02) 
Bugün bir adamla tanıştım, aslında 43 yaşında ama ben gördüğümde 33 var yok dedim. Çünkü yüzü kırışmamış, saçlar duruyor ve bakımlı, göbeği yok, duruşu dik. Nedeni hem genetik hem kendine bakıyor olmaları.


  • damla sakızlı dondurma  (13.03.19 19:46:14) 
gayesuakyol'un fotoğraflarında hem çok filtre var hem de makyajlı. cildinin normal hali, göz altları filtreden hiç görünmüyor bile. ikisi de genç duruyor, haklısın. genetik ve candide +1


  • lilyb  (13.03.19 19:46:33) 
genetik. ayrica gayenin yuzunde ful makyaj var. bence 34 degilse 31 32 falan gosteriyor.


  • hot potato  (13.03.19 20:18:56) 
Abi moralini bozmak gibi olmasın ama sıradan bir insan olarak neredeyse 30 olacağım ve bana 24-25 diyorlar :D İnanmıyor kimse yaşıma. Gamsızlık, gen, dertsizlik falan herhalde.


  • eazy  (13.03.19 20:24:01 ~ 20:24:18) 
gaye hanımı bir şey diyemem ama er kişi olarak ferman akgül için bir şey söyliyeyim

40 yaşında diyorsun
benim çevremde 40+ olupta saçı, sakalı, fit yerinde erkek pek yok. fitten kastım zayıf olan yani.
kas, spor olayına vs girmedim bile.
saçın, sakal, fazla kilo olmadıktan sonra sende genç gösterirsin.
yani demek istediğim, gamsızlık, yoğun çalışma diyenlere de katılıyorum ama bence bunlarda önemli.

geçen birine 78 ve 98 kilodaki hallerimi gösterdim, abi bu sen misin çökmüşsün dedi.
ikisi arasında zaman farkı da maksimum 1 yıl.
  • tamamhosdiyonda  (13.03.19 20:41:39 ~ 20:43:03) 
Durmuyorlar


  • Mossy  (13.03.19 21:17:52) 
Genç kalmak, genç görünmek için bir çaba harcamadığını düşündüğün insanlar genelde çok çaba harcıyor oluyor. Estetik yaptırmasalar bile dünya kadar parayı cilt bakımlarına döktüğünde kırışıklık, sarkma olmuyor.


  • zimbirik  (13.03.19 21:19:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.