[]

iyi bir anlatici olmak

selam dostlar, sorum su. telefonda biriyle konustuktan sonra ne konustunuz sorusuna cevap veremiyorum cunku cogu aklimdan o an silinmis oluyor. ya da anlatirken sira karistirarak anlatiyorum. ya da is toplantisindan sonra nasil gecti neler konustunuz gibi sorulara cevap veremiyorum cunku neler konusuldugu o an aklima gelmiyor veya boluk porcuk geliyor. cok sıkıldım bu durumdan. nasil kurtilabilirim bilen var mi?




 
kitap okumakla alakali bence. bol kitap okudukça kendini daha net ifade edebilirsin.


  • lata  (13.03.19 19:38:06) 
Ses kaydı al kendini degerlendire degerlendire ilerle. Şu an kendine dair düşüncen buysa, belki anlattigin insanların yüz ifadelerinden ya da başka tepkilerinden kötü anlattığını düşünüyor olacaksın, çünkü baştan buna odaklanmissin.

O yüzden önce kendi kendine. Bulabilirsen de bu denemelerinde ve değerlendirmelerinde sana eşlik edecek birini bul onunla da yap.
  • encokbenisevinnolur  (13.03.19 20:39:03) 
hello dağınık zihinli kardeşim. aynı sorundan muzdaribim, dikkat eksikliği ile birleşen bu dağınık zihinli olma durumu iş hayatında sıkıntı yaratıyor cidden.

ben bunu not alma işinin bokunu çıkartarak yaşanabilir hale getirdim. biri bişey anlatmaya başladıysa anladıysam konu uzun, bi saniye diye durdurup cebimden ufak not defterimi çıkartıyor; fıtı fıtı not almaya başlıyorum. anahtar kelimelerle kısa kısa not alınca dağılmadan, önemli noktaları hatırlayabiliyorsun.
  • Jux  (13.03.19 20:47:33 ~ 20:47:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.