[]

günde bir avuç fındık iyi gelir

bu cümle "tabi yerseniz." ile bitiyordu ve gülüşmeler oluyordu. ben "tabi yerseniz" kısmında ne demek istediklerini hala anlamadım. komik mi?

ayrıyetten, "aganiginaganigi" nedir ve nereden geliyor yahu? çok iğrenç değil mi?


 
  • paudi  (13.03.19 17:08:32) 
@paudi videoda sorularıma cevap bulamadım. ne anlatmak istedin?


  • diffarentiationation  (13.03.19 17:11:30) 
mfö özkan işte. değil.


  • hasmetizm 2046  (13.03.19 17:15:09) 
"fındık iyi gelir ama yerseniz elbette" manasında. çok da komik değil. aganigi kısmı da cinsel performansı arttırma manasında. o yüzden o kısmı söyleyince millet akın ediyor.

edit: tabir de deve kuşu kabarede mağara adamlarının birleşmeyi anlatmaları için söyledikleri bir ifade, ordan geliyor.
  • candide  (13.03.19 17:15:19 ~ 17:17:13) 
ben bu videoyu okadar itici bulmuyorum. kendi adıma beğeniyorum bile.

aganiginaganigi diyince herkesin yığılması çok güzel bir dokundurma türk halkının açık yarasına, bir kara mizah örneği. tipleme çok süper, sanki gerçekmişcesine pazardaki adamın hal hareket tavırları, oynayan kaşı gözü. şimdi böyle reklam yapamazlar mesela kolay mı öyle aganigi naganigi demek.
  • mobydick  (13.03.19 17:22:33 ~ 17:22:50) 
çift anlamlılık var ama bu çift anlam çok mu komik bilemedim.

2.anlam şöyle ki; yemek, yutmak vs.
örnek; dünya düzdür, yersen..
3 tane oscarı varmış, yersen..
  • jimjim  (13.03.19 17:42:49) 
aganigi naganigi'nin geçmişi daha eskiye dayanıyor yanılmıyorsam, o açıdan reklamla da birleşince bana acayip komik geliyor. "tabii yerseniz" kısmı da yine bir ihtimal belki cinsellik çağrışımıyla alakalıdır, hani gtünüze başınıza sokmayın gibisinden :((


  • der meister  (13.03.19 18:19:11) 
aganigi lafı 70'lerde dahi vardı, büyükler cinsel içerikli bir şeyler söylüyorsa çocuklar anlamasın diye öyle diyorlardı (çocuklar anlıyordu, o ayrı tabii)


  • cedilla  (14.03.19 14:05:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.