[]

Kağıthane nasıl bi yer?

Açıkçası hiç gitmedim, hangi semtleri daha yaşanılasıdır? Sosyal hayat açısından nasıldır?




 
Tek güzel tarafı çok merkezi olması, onun dışında bi boka yaramaz ne insanı ne havası.

Bir semt Mecidiyeköy'ü aratır mı yahu, aratıyormuş. Beterin beteri varmış.
  • chicha  (13.03.19 14:54:11) 
işin kağıthane'de olacak sanırım. halıcıoğlu tarafına da bakabilirsin. çok merkezi bi yer.


  • spirit crusher  (13.03.19 15:32:10) 
çok da merkezi değil ama merkez denilen yerlere çok yakın.


  • koela  (13.03.19 16:03:23) 
Merkezi değil de Gültepe tarafında Kanyon’a Özdilek’r yakın yerlerde oturulursa çok da kötü değil. Ve cidden beşiktaş’a gitmek yoğun trafik yoksa 15dk falan sürer. Levent Metrosu da bi 10- 15dk mesafededir. Ben öğrenciyken oturmuştum. Gültepe’nin giriş’inde Kağıthane Belediyesi ilçemize hoşgeldiniz yazar oradan aşağı inildikçe medeniyet azalır, fiyatlar düşer, fakirliğin görünürlüğü artar.


  • embraceown  (13.03.19 17:36:33) 
biraz boktan bir yer, kimlik sorunu var, yapılaşma berbat, tek iyi yanı şişliye yakın olması, yaşayan kesim de çoğunlukla muhafazakar, denize zaten yakın değil, yeşil alan da çok az.


  • blue rebel motorcycle club  (14.03.19 00:26:37) 
herkese teşekkürler. gittim ordaki sitelere baktım ancak pek benlik değil.


  • üç nokta  (24.03.19 19:05:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.