[]

Pocophone F1 vs Mi 8 Lite vs Mi Mix 2 vs Mate 20 Lite

2000-2700 fiyat aralığında bu telefonlar hoşuma gitti; fakat kararımı veremedim. Telefonda oyun da oynamak fotoğraf ta çekmek istiyorum. Şarj en önemli beklentilerimden. Sizin seçiminiz ne olurdu kısaca sebebiyle beraber.




 
pocophone f1

oyun için snapdragon 845 işlemci ve 4000 mah batarya aralarında öne çıkıyor

fotoğraf konusunda da beklentilerini karşılar
  • freebird5406_2  (13.03.19 13:32:33) 
bende mate 20 lite öneririm valla.
telefonu alalı 3 hafta oldu performans ve hız süper şarjı çok rahat 2 gün gidiyor ki pubg oynadığım halde oyunu full ayarda kasmadan açıyor ısınma sorunu hiç yaşamadım hafızası gayet yeterli ve bence parmak okuyucu konusunda en hızlı telefon olabilir. kameraya gelince çift ön ve arka kamera var ki ben profesyonel fotoğraf çekicem demiyosan fazla fazla yeter. alırsan şayet direk kılıf al çünkü çok kaygan bi yapısı var onun haricinde ekranı gayet büyük ama eline alınca çokta büyük gelmiyor enteresan bi şekilde ha tabiki xiaomi de araştır benim niyetimde oydu ama sonradan bi yerden avantajlı yakaladım ve aldım ki iyiki de almışım valla.

  • gencfb  (13.03.19 13:35:20) 
İthalatçı garantili telefon almayın. Mate 20 lite alın.


  • jefferson  (13.03.19 13:48:07) 
Şarj büyük beklentiyse mate 20 lite daha iyi bir paket. Ben olsam 2700tlye çıkmışken amazonda samsung galaxy s8 2890tl onu alırdım. Kamera performansi s9a çok yakın, su geçirmez ve samsung türkiye garantili ve işlemci amiral gemisi ve yüksek çözünürlüklü type c çıkışı var.
Ayrıca şu duyuruda cevap vermiştim:
eksiduyu.ru
  • karacigerim vur kadehlere  (13.03.19 20:20:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.