[]

telefonunuzu kaybetmemek için ne önlem alıyorsunuz

sb. telefon kaybolması felaket. kaybolmaması için herhangi bir önleminiz varmı? insanlık hali kaybedebiliriz




 
Android Cihaz Yöneticisi var, gear sport saatim var eğer bağlantı koparsa titriyor.

Maddi kaybı ve biraz üzüntüsü dışında felaket olan bir şey yok benim için, veri kaybı en fazla o gün çektiğim fotoğraflar seviyesinde kalır. whatsapp konuşmalarında biraz kayıp olur bir de sanırım. Geri kalan her şey yedekleniyor zaten. Akıllı telefon kullanıp veri kaybeden insan varsa hala komik kalır yani.
  • atom karincanin torunu  (13.03.19 03:26:53) 
Bağımlı oluyorsun, elinden düşmüyor.


  • neymis  (13.03.19 08:39:46) 
Cebime koyuyorum.
Bir yerden kalkarken, bir yerden ayrilirken elimle kicimin kenarini yokluyorum arka cepte telefon duruyor mu diye.

-rehberim google hesabimda
-notlarim google keep'te
-cektigim fotograflar otomatik google photos'a upload oluyor.

O kadar da felaket değil.
  • stavro  (13.03.19 09:12:51 ~ 09:33:27) 
İnsan evlatları için kilit ekranında "kaybolup bulunması durumunda şu şu nolu telefonu arayınız" diye kayan bir yazı var. Bir de google cihazımı bul uygulamam var.

Telefonun içindeki fotoğraflar veya dosyalar mahrem falan değil, herkese gösterebileceğim fotoğraflar, ayda bir yedekliyorum.
  • Tutkun  (13.03.19 10:22:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.