[]

Hacı Hoca Büyü Hikayeleri

Selam

Bu büyü işlerine inanıyor musunuz? Yaşadığınız yada bi arkadaşın başına geldi yea dediğiniz hikayeler de olur.

Mesela bazen sizin yada partnerinizin yada ailenizin hiç olmadığı bir karaktere büründüğümü hissediyo musunuz yada davranışlarınızda kontrolsüz deşikler olduğunda bu ne lan büyü mü yaptılar acaba bana/bize gibi bi düşünce oluyor mu?

Yaşanılan duyulan hikayelerin sonuna şehir belirtebilirseniz sevinirim.


Büyüsüz geceler.

 
inanmıyorum. hissetmiyorum. olmuyor.

inanmak istediğine inanırsın insanın psikolojisi manipülasyona çok açıktır.
  • argent dawn  (13.03.19 00:22:28) 
Müslümansan kesin inanman lazım çünkü bildiğim kadarıyla kuranda geçiyor.


  • prizmatik  (13.03.19 00:34:40) 
Hayatta sadece olacak olan oluyor. Buyu, ot, bok, pusur denen hersey yalan.

Bir akrabam var, hayirsiz serefsizin önde gideni. Zavalli anacigi diyor ki buyu yaptilar buna. Hayir iste senin oğlun it ugursuz, buyuyle ne alakasi var diyemiyorsun da.
  • deveyi diken adamin ta kendisi  (13.03.19 01:05:23) 
bazı arkadaşlardan duyduğum oldu. arap zengini biriyle evlenen muhafazakar bir tanıdık kötü giden evliliğini büyüye bağlamıştı (istanbul). benim ailede bu tür şeylerle işi olan hiç yok. partnerimin ailesinde de (ki kendileri de muhafazakar) mevcut değil. biz çift olarak zaten inanmıyoz.


  • zgrydn  (13.03.19 01:55:04 ~ 01:55:23) 
İnanmıyorum. Neye inanmak istiyorsanız ona inanıyorsunuz. Misal toplumca yüce tanrı Poseidon'a inanmadığınız için her yer ıslandı. (İstanbul bugun yağmurlu)


  • annesütü  (13.03.19 06:33:57) 
Manipüle edilmiş savunma sistemine sahip beyinler böyle şeylere inanır.


  • hepbiarayisicinde  (13.03.19 10:00:15) 
yok diyen arkadaşları gördükçe aklıma çok değil 100-150 yıl önce virüsleri-bakterileri reddeden, varsa hani gösterin bana diyen koca koca bilim insanları geliyor.

eldeki veriler, imkanlar, bilgi birikimi ve teknoloji bir şeyin varlığını nesnel olarak ispatlayamıyorsa o şey yok demek değildir.

kuantum fiziğini biraz bilen birisi bile gerçekleşen olayların tamamının eldeki bilgilerle tam olarak olarak açıklanamadığının, sahip olduğumuz bilgi birikiminin bazı olayları açıklamada yetersiz kaldığının farkındadır.

alın size bilime karşı bilim. şimdi siz bazı noktalarını açıklayamadığınız için kuantum fiziğine safsata diyip bu konuda çalışanları şarlatan olarak tanımlıyor musunuz ki iş paranormal mevzulara gelince bir anda katolik mizaçlı materyalist bilim insanına evriliyorsunuz?

not: bu alandaki bilgilerin-görülenlerin-duyulanların %99'u yalandır. inanmayın. peşine düşmeyin. Allah o %1'den korusun
  • yemrem  (13.03.19 11:31:28) 
İnanıyorum, duyduklarım var.

Ancak piyasadakilerin %90'ı enayi/para tuzağı...


.
  • kartallar yuksek ucar  (13.03.19 11:34:23) 
büyüye çok inanmam da paranormal şeylerin varlığına inanıyorum açıkçası. yakın çevremde küçükken cin cağırmaya çalışmış salak tayfa dışında bu işlerle uğraşan akrabam yok pek. en azından bildiğim kadarıyla.


  • piremses  (13.03.19 11:41:56) 
inanıyorum. yaşamadım başıma gelmedi gelsin de istemem ancak bundan rahat 10 15 sene önce ailesinin sevgilisinden ayırmaya çalıştığı bir kızla tanıştım. bir iki ayda başkası ile evlendi. evlendikten sonra eşofmanını bulamıyormuş annesine sormuş sizde mi kaldı diye. annesi onu alıp kızlarına büyü yaptırdığını söylemiş. kız bunu anlatırken pek dert etmişe benzemiyordu ben daha çok şaşırdım. zaten kocası ile mutlu gibi görünüyordu belki ondandır sallamama sebebi.

bi de bir akrabam var, genelde yaptığın gizli şeyleri durup dururken pat diye yüzüne söyler. çok da dindar bir kadın. onda da bir şeyler var tam bilemiyoruz.
  • damla sakızlı dondurma  (13.03.19 11:47:10) 
İnanıyorum, Allah korusun diyorum ve fellik fellik kaçıyorum.
Arkadaşımın herkes tarafından örnek gösterilen evliliği gözümüzün önünde bitti. Olmadık hastalıklar atlattı.
Şehir İstanbul
  • SiyamkedisiZorro  (13.03.19 11:59:55) 
Piyasadakiler yalan. Büyü var. Masonlar işin kralı.


  • photo85  (13.03.19 12:46:22) 
Edit büdüt malesef gördüm yaşadım evet gerçekten var


  • photo85  (13.03.19 12:47:03) 
@yemrem, bilim o bakterileri, virusleri kanitladi eninde sonunda.

Buyu, cin, seytan vs.yi kanıtla o zaman dostum? Hatta bunun kanitlanmasi icin kendimi feda ediyorum. Istedigin büyüyü yapsinlar bana, isteyen cin de hemen gelsin su an su dk carpsin beni, ciksin karsima. Buyursun gelsin.

Cin de insan, seytan da insan. Insandan öte kotu buyu, cin, seytan mi var?
  • deveyi diken adamin ta kendisi  (13.03.19 18:08:58) 
@yemrem, bak bak, yanlış bilgi üzerinden ders verene bak hele. 150 sene evvel emin değilmişiz bakterilerin varlığından, sanki o ara çoktan kanıtlanmamış gibi.

bakterilerin varlığından bahsedip bunu kanıtlayamayan bilim adamı, hipotezini neden sonuç mekanizması kurarak, tekrarladığı deneylerle ettiği tutarlı sonuçlar üzerine inşa ediyordu. şimdi x büyüyü gördüm, yaptım diyene niye inanacağız? aynısını tekrarlama, mevzuyu test etme şansımız oluyor mu? bu cinler minler sadece niye müminlere görünüyor?

içinde bulunduğunuz çağa geri dönün aloou, simyayla uğraşan bilim adamları çok eskide kaldı. "kuantum falan çok değişik işler hacı" diye zırvalamakla olmuyor bu işler.
  • zgrydn  (13.03.19 18:54:37 ~ 18:55:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.