[]

Yeni çamaşır makinası mı yoksa eskisini tamir ettirmek mi?

7 yıllık bosch logixx 9 makinam kurularken ses yapmaya başladı. Servis bugün makinanın rulmanşarı değişmesi ve en az 570 TL olacağını ilave sorun olursa tamburda fiyat yükselebilir dedi. Acaba bu kriz ortamında tamir mi ettirmeliyim. Yoksa ötv indirimi varken yeni makina mı almalıyım? Çok kararsız kaldım. Önerileriniz nedir hangi makina alayım fiyat performans ürünü tavsiye edebileceğiniz kullandığınız var mı? Yoksa yine Siemens bosch makamı alayım?




 
yeni bosch alırdım.


  • sutlu nescafe  (12.03.19 21:40:52) 
Ozel servise sor.


  • acemi  (12.03.19 21:53:45) 
rulman değişimi ise normal 7 senede makinede başka bir sorun çıkmaz ise, daha bir o kadar kullanırsın.
Şuan bosch 9 serisi makinesi 4-5 bin lira var belki daha fazla

  • graywolf  (12.03.19 22:37:54) 
tamir


  • yuvarlanantencereninkapagi  (12.03.19 22:40:54) 
bi kere tamir olan alet

bi daha tamir olur

daha çok - az farketmez

boşuna masraf yapma.

başka bi makina al

570 - 600 tamir mi olur yaaa
  • iste o bendim  (12.03.19 23:07:01) 
o rulmanların tanesi 10 euro. yetkili servis ise orjinal parça olduğu için 50 euroya çıkar. gerisi işçilik.

ben olsam yetkili olmayan bi servis bulur, fiyat alırım. eğer rulman dışında herhangi bir arızası varsa topla geri ver derim, sökerken elimde kaldı vs konusunu da konuşurum. hasarlı olduğundan şüphelendiğin bir parça varsa dokunma, bulduğun gibi geri topla derim. bu arıza tespit için de sabit bir fiyatta anlaşırım. değişim yapmasa da sök topla zamanı neyse öderim.
  • sttc  (13.03.19 00:45:12) 
yetkili servisin 300 lira istedigi kapagi kendim 25 liraya tamir ettim.

sttc+1
  • cedex  (13.03.19 09:17:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.